RENTOUTUSTA RUNNILLA
Ammattimaisen ohjaajan suunnittelema tunti ryhmän toiveiden mukaan: 
Syvävenyttelyä + rentoutuminen 45 min ja hyvinvointitietoutta n. 30 min ja päivällinen sis. salaatteja, lämmintä piirasta, kahvia/teetä ja pieni makea.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

ÄÄNIRENTOUTUS
Äänirentoutuksessa tutustutaan oman äänen rentouttaviin puoliin. Resonaatioharjoituksilla tunnustellaan, missä ja miten ääni kehossa soi. Äänen värähtelyllä on rentouttavia ja kireyksiä lieventäviä vaikutuksia, joten se sopii myös erinomaisesti keskelle kokous- tai koulutuspäivää.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

KEHONHUOLTOLIIKUNTA
A
Ammattimaisen ohjaajan suunnittelema tunti tai kaksi ryhmän toiveiden mukaan. 
Iloista vauhdikkuutta tai rentoutta! Ehdota rohkeasti!

Kysy lisää myyntipalvelusta!

SAVUSAUNAVENYTTELY
45 min + Spa osaston käyttö ja herkuttelua
Rauhalliset liikkeet tehdään leppeässä lämmössä lauteilla istuen. Kiertoliikkeet avaavat vartaloa ja venytykset poistavat kireyksiä niska-hartiaseudulta, selästä, lantiosta ja jaloista. Saunan lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen. Ohjattu venyttelyharjoitus kestää 45 minuuttia, ja keskivaiheilla pidetään lasitetulla terassilla virityshetki viileää juomaa nauttien. Harjoitus sopii kaikille, eikä liikkeiden tekeminen edellytä aikaisempaa kokemusta. Sopiva asu on esimerkiksi lyhytlahkeinen urheiluasu ja hihaton paita tai uima-asu.

Savusaunavenyttely 45 min. sis. kylpyläosaston käytön. Vaihtoehtona A la carte ruokailu tai päivällinen sis. salaatteja, lämmintä piirasta tai keitto, kahvia/teetä ja pieni makea.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

ELÄMÄN VÄREJÄ 90 min.
Väriluento: Esittely ja johdanto, Värien viestit vaatetuksessa, Värivitamiinit 11 avainväriä, Jokaiselle sopivia värisävyjä, Perusvärit, Korostevärit, Värianalyysi: 
Yhdelle osallistujalle tehdään värianalyysi! Onnellinen analyysin saaja arvotaan porukasta!

Kysy lisää myyntipalvelusta!

KAUNEUSTUNNIT n. 2 h
Tule opettelemaan meikkauksen salaisuuksia. Ryhmässä opitaan täydellisen meikin teon eri vaiheet käytännössä. Käytössäsi on korkealaatuinen luomumeikkisarja. Kauneustunnit sisältävät meikkivärikartan ja meikkiohjeen.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

LUOVA MAALAUS n. 3 h
”Matkalle et tarvitse lähteä aina kauas, voit lähteä myös matkalle omaan itseesi”
Tule kokemaan mitä on innostua, löytää uudenlaista luovuutta ja päästää irti rajoittavista käsityksistä oman osaamisen suhteen. Tämä on erityisen hyvä niille, jotka eivät ole koskaan maalanneet. Se ei vaadi mitään teknisiä taitoja tai erityisiä kykyjä. Tarvitaan vain avoin mieli sekä halu luoda ja ilmaista värein ja viivoin.

Pääset vielä huudahtamaan: ”Katso kuinka hieno tuli!” Saat maalata omasta sisimmästäsi kumpuavia tunteita ja asioita, käyttää värejä ja välineitä niin luovasti kuin sielusi halajaa.

Maalaamme akryylimaaleilla canvas-pohjalle. Maalaustarvikkeet ja yksi maalauspohja sisältyy hintaan.
Valitse vaatetus, jossa ei haittaa, vaikka maalatessa roiskuisikin.

Kesto n. 3 h, ryhmän koko 6–12 hlöä

Kysy lisää myyntipalvelusta!

TÄYDELLISTEN NAISTEN PÄIVÄ, HEMMOTTELUPÄIVÄ
ryhmän koko: 4 – 10


Tule löytämään oma luonnollinen kauneutesi! Sopiiko sinulle viileät vai lämpimät värit paremmin? Päivän aikana hemmottelemme sinua kasvohoidolla, jalkakylvyllä ja juuri sinun omilla väreilläsi tehdyllä meikillä. Saat tietoa terveellisestä ravitsemuksesta sekä miten huiveilla piristät asujasi. Tule sellaisena kuin olet! Värianalyysi tehdään puhtaalle, meikkaamattomalle iholle. 
Sis. Tervetuloa kuohuviinit, Mikä on värianalyysi? Värien viestit, Henkilökohtaisten vaatevärianalyysien teko. Mahdollisuus ostaa oma vaatevärikartta. Saunomista, kasvonaamio, jalkakylpy ym., Ruokailu, keittolounas leipineen, Meikki omilla väreillä. Saat oman meikkivärikartan ja meikkiohjeen. Mahdollisuus ostaa luomumeikkejä, Terveellinen ravitsemus. Suoliston hyvinvointi on kaiken AO. (Mahdollisuus ostaa suoliston hyvinvointia tukevia tuotteita), Asusta huiveilla, Kahvit ja päivän päätös.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

SAVUSAUNOMINEN
Hulppea Savusaunatalo tupineen, isoine porealtaineen (2 kpl) ja lasitettuine terasseineen Kiurujoen varrella yksityiskäyttöön.
Modernisti toteutettu savusauna, jossa kuivien koivuklapien palamisesta syntyvä lempeä savu lämmittää saunan ja maustaa löylyihin oikean entisaikojen hengen. Savusaunan löylyhuone on todella iso; Saunojia mahtuu kerralla n. 30 henkeä. Tupaan voi tilata ihania herkkuja suolaisesta makeaan, isompaa ja pienenpää huikopalaa sekä virkistäviä juomia (A-oikeudet). Yli tai ali 3 h aikoja.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

STRECH & WALK
-kävelyä reippaasti ja venyttelyä sopivasti 1 h ohjaajan kanssa säällä kuin säällä. Sopii kaikenkokoisille ja kaiken kuntoisille ryhmille.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

VOIMAKÄVELY
-erinomainen tapa parantaa terveyttäsi, ylläpitää kuntoa ja parantaa hyvinvointitunnetta. 1 h Voimakävely auttaa laskemaan stressiä ja päivittäisiä huolia, samalla kun se auttaa meitä irtaantumaan arjesta. Lenkillä tehdään intervalliharjoituksia ja monipuolinen tunti päätetään venytyksiin. Jokainen voi säädellä omia tehoja, mutta ohjaaja kirittää porukkaa tarpeen tullen 😉

Kysy lisää myyntipalvelusta!

WANHAN AJAN VESIJUMPPA 1 h
Ohjaajan ohjaamassa vesijumpassa harjoitetaan veden vastuksen ja välineiden avulla lihaskuntoa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Ohjaaja antaa vinkkejä ja soveltaa liikkeitä tarvittaessa kaikille sopivaksi. Vesijumppa on kevyesti kuormittavaa ja niveliä hellivää, iloista liikettä.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

KUNTOJUMPPA 1 h
Kuntojumppa sopii jokaiselle helposta ja tehokkaasta jumpasta pitävälle, niin naiselle kuin miehellekin, ikään katsomatta. Tunnilla tehdään helppoa aerobista lämmittelyä ilman hyppyjä ja juoksua. Kun hiki on pinnassa ja lihakset lämpimät, jatketaan monipuolisella lihaskunto-osuudella.  Lopuksi venytellään (noin 10 min.).

Kysy lisää myyntipalvelusta!

Tutustu myös muihin palveluihimme ryhmille!

RYHMILLE