Porukalla pidot paranee!

LUENTOJA JA MIELENKIINTOISIA KESKUSTELUJA

alk. 190 €/ h (hinta luennon keston mukaan)

Ammattimaisen ohjaajan suunnittelema ja ohjaama ryhmän toiveiden mukaan:
Valittavina aiheina mm.:
Jalkojen terveys, Päivän hyvinvointi, Elämäneliksiirit, Hengen ravintoa,

Naurunlähteet (hauska tarinatuokio, jossa jokainen halukas saa kertoa oman elämänsä piristävän tapahtuman), Voimaa ja virtaa kokovartalolle tai oma toiveaihe.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

KEHONHUOLTOLIIKUNTAA

Ammattimaisen ohjaajan suunnittelema tunti tai kaksi ryhmän toiveiden mukaan. 
Iloista vauhdikkuutta tai rentoutta! Ehdota rohkeasti!

Kysy lisää myyntipalvelusta!

ELÄMÄN VÄREJÄ 90 min.
Väriluento: Esittely ja johdanto, Värien viestit vaatetuksessa, Värivitamiinit 11 avainväriä, Jokaiselle sopivia värisävyjä, Perusvärit, Korostevärit, Värianalyysi: 
Yhdelle osallistujalle tehdään värianalyysi! Onnellinen analyysin saaja arvotaan porukasta!

Kysy lisää myyntipalvelusta!

KAUNEUSTUNNIT n. 2 h
Tule opettelemaan meikkauksen salaisuuksia. Ryhmässä opitaan täydellisen meikin teon eri vaiheet käytännössä. Käytössäsi on korkealaatuinen luomumeikkisarja. Kauneustunnit sisältävät meikkivärikartan ja meikkiohjeen.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

LUOVA MAALAUS n. 3 h
”Matkalle et tarvitse lähteä aina kauas, voit lähteä myös matkalle omaan itseesi”
Tule kokemaan mitä on innostua, löytää uudenlaista luovuutta ja päästää irti rajoittavista käsityksistä oman osaamisen suhteen. Tämä on erityisen hyvä niille, jotka eivät ole koskaan maalanneet. Se ei vaadi mitään teknisiä taitoja tai erityisiä kykyjä. Tarvitaan vain avoin mieli sekä halu luoda ja ilmaista värein ja viivoin.

Pääset vielä huudahtamaan: ”Katso kuinka hieno tuli!” Saat maalata omasta sisimmästäsi kumpuavia tunteita ja asioita, käyttää värejä ja välineitä niin luovasti kuin sielusi halajaa.

Maalaamme akryylimaaleilla canvas-pohjalle. Maalaustarvikkeet ja yksi maalauspohja sisältyy hintaan.
Valitse vaatetus, jossa ei haittaa, vaikka maalatessa roiskuisikin.

Kesto n. 3 h

Ihana ohjelma porukoille!

Kysy lisää myyntipalvelusta!

 SAVUSAUNOMINEN
Hulppea Savusaunatalo tupineen, isoine porealtaineen (2 kpl) ja lasitettuine terasseineen Kiurujoen varrella yksityiskäyttöön.
Modernisti toteutettu savusauna, jossa kuivien koivuklapien palamisesta syntyvä lempeä savu lämmittää saunan ja maustaa löylyihin oikean entisaikojen hengen. Savusaunan löylyhuone on todella iso; Saunojia mahtuu kerralla n. 30 henkeä. Tupaan voi tilata ihania herkkuja suolaisesta makeaan, isompaa ja pienenpää huikopalaa sekä virkistäviä juomia (A-oikeudet).

Savusauna virtuaaliesittely 360 °

Kysy lisää myyntipalvelusta!

LIIKUTTAVAT TUNNIT

Hinnat:

1–2 hlöä                               95 €/ hlö
3–15 hlöä                             120 €/h sisätunnit
10 hlöä tai alle                   100 €/h ulkotunnit
11 hlöä tai enemmän       10 € /hlö

(ei koske savusaunavenyttelyä eikä joogatunteja)

 

Kuntojumppa
Kuntojumppa sopii jokaiselle helposta ja tehokkaasta jumpasta pitävälle, niin naiselle kuin miehellekin, ikään katsomatta. Tunnilla tehdään helppoa aerobista lämmittelyä ilman hyppyjä ja juoksua. Kun hiki on pinnassa ja lihakset lämpimät, jatketaan monipuolisella lihaskunto-osuudella. Lopuksi venytellään (noin 10 min.).

 

Syvävenyttely

Syvävenyttely on perinteisesti pitkäkestoista venyttelyä. Syvävenyttely ei ole helppoa eikä kevyttä mutta se on terveellistä ja hoitaa kehoa syvällisesti. Pitkäkestoisia venytyksiä voi syvävenyttelytunnilla itse lyhentää tarpeen ja taitojen mukaan lepäämällä itse.

 

Äänirentoutus
Äänirentoutuksessa tutustutaan oman äänen rentouttaviin puoliin. Resonaatioharjoituksilla tunnustellaan, missä ja miten ääni kehossa soi. Äänen värähtelyllä on rentouttavia ja kireyksiä lieventäviä vaikutuksia, joten se sopii erinomaisesti keskelle kokous- tai koulutuspäivää.

 

”Strech & Walk” -kävely
”Strech & Walk” -kävelyä reippaasti ja venyttelyä sopivasti 1 h ohjaajan kanssa säällä kuin säällä. -sopii kaikenkokoisille ryhmille.

 

Voimakävely
-erinomainen tapa parantaa terveyttäsi, ylläpitää kuntoa ja parantaa hyvinvointitunnetta. 1 h Voimakävely auttaa laskemaan stressiä ja päivittäisiä huolia, samalla kun se auttaa meitä irtaantumaan arjesta. Lenkillä tehdään intervalliharjoituksia ja monipuolinen tunti päätetään venytyksiin. Jokainen voi säädellä omia tehoja, mutta ohjaaja kirittää porukkaa tarpeen tullen😉

 

Wanhan ajan vesijumppa 30 min. / 45 min. tai 1 h
Ohjaajan ohjaamassa vesijumpassa harjoitetaan veden vastuksen ja välineiden avulla lihaskuntoa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Ohjaaja antaa vinkkejä ja soveltaa liikkeitä tarvittaessa kaikille sopivaksi. Vesijumppa on kevyesti kuormittavaa ja niveliä hellivää, iloista liikettä.

 

Kehonhuoltoliikunta

Ammattimaisen ohjaajan suunnittelema tunti ryhmän toiveiden mukaan. Iloista vauhdikkuutta tai rentoutta! Ehdota rohkeasti!

 

Savusaunavenyttely 45 min.   150 €

Rauhalliset liikkeet tehdään leppeässä lämmössä lauteilla istuen. Kiertoliikkeet avaavat vartaloa ja venytykset poistavat kireyksiä niska-hartiaseudulta, selästä, lantiosta ja jaloista. Saunan lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen. Ohjattu venyttelyharjoitus kestää 45 minuuttia, ja keskivaiheilla pidetään lasitetulla terassilla virityshetki viileää juomaa nauttien. Harjoitus sopii kaikille, eikä liikkeiden tekeminen edellytä aikaisempaa kokemusta. Sopiva asu on esimerkiksi lyhytlahkeinen urheiluasu ja hihaton paita tai uima-asu.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

Joogat

Yin jooga     

Alle 7 henkilöä 90 € / h
7–20 henkilöä 12 €/hlö / h

Ihanan rentouttava Yin. Sopii erinomaisesti dynaamisemman tunnin jälkeen tai palauttavana hetkenä. Tasapainottava yinjooga edustaa staattisempaa joogatyyliä, jossa teemme asanoita mahdollisimman vähän lihasvoimaa käyttäen. Yin parantaa energiankiertoa kehossa. Ota tunnille mukaan tyynyjä ja viltti.

 

Muistijooga 1,5 h (max 10 hlö ryhmä)
Ohjaajana Jooganopettaja SJL®, muistijoogaohjaaja Tuula Hartikainen p.0440 816093

Muistijoogan tarkoituksena on hyvän muistin säilyttäminen, keskittymiskyvyn parantaminen sekä muistihäiriöiden ennaltaehkäisy.
Muistijooga sopii kaikille perusliikuntakyvyn omaaville. Muistijooga on tarkoitettu kaikille, jotka kokevat tarvetta aivojumppaan ja joiden liikuntakyky riittää helpon perusjoogaharjoituksen tekemiseen. Muistijooga keskittyy erityisesti aivojen aktivointiin. Se pyrkii ylläpitämään harjoittajan toiminnallisia kykyjä sekä aivojen hyvinvointia ja muistitoimintaa. Muistihäiriöiden ennalta ehkäiseminen on Muistijoogan keskeisiä tavoitteita. Muistijoogassa tehdään monipuolinen joogaharjoitus ja lopuksi rentoutuminen. Keskeisenä osana dual tasking -muistiharjoitukset, joissa yhdistyy liike ja aivotreeni. Ne tehdään niitä varten kehitetyllä MemoMat-matolla. Harjoitukset sopivat kaikille, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.
Mattoja myynnissä 65 €/ kpl tai vuokra 5 €/ kerta

 

Kehoa ja mieltä hoitava, rentouttava Yinjooga äänimalja/rumpurentoutuksella 1,5 h 35 € /hlö
min. osallistujamäärä 5 hlö

 

Hoitava jooga, 1,5 h 40 € / hlö

Yinjoogan ja lempeän hieronnan yhdistävä syvärentouttava tuntikokonaisuus. Tunnin aikana ohjaaja käy käsittelemässä jokaista vuorollaan, hieronnasta ja shiatsusta tutuilla liikkeillä, näin tehostetaan rentouttavan asanan vaikutusta ja samalla kosketushoito hellii kehoa ja mieltä.
Min 5 hlöä max 10 hlöä per ryhmä

 

Jooga (max 10 hlö ryhmä)  alle 7 hlöä 90 € / h
7–20 hlöä 12 €/hlö / h

Yksilöllisesti ryhmille suunnitellut tunnit (alkeis-, jatko, dynaaminen jne)
Hathajooga, Yinjooga, flow-jooga, voimakas flow, slow flow jne

Jooga on ikivanha itsehoito- ja itsekasvatusmenetelmä, jonka perustana ovat keskittyneesti suoritettavat harjoitukset, tietoinen rentoutuminen, luonnollinen hengitys ja sisäisen hiljaisuuden kokeminen. Joogan juuret ovat tuhansien vuosien päässä Intiassa, mutta joogan opetukset ovat yleispäteviä totuuksia ja sen vuoksi aivan yhtä ajankohtaisia nykyään kuin syntyaikoinaan.

Jooga sopii kaikenikäisille – lapsille, nuorille, keski-ikäisille ja senioreille – ja yhtä hyvin naisille kuin miehillekin.  Jokainen joogan harjoittaja työskentelee itsensä kanssa omien edellytystensä mukaisesti ja omista lähtökohdistaan.  Joogaharjoitus on aina uudelleen lempeä pysähdys, jossa kuunnellaan kehoon kirjoitettua elämäntarinaa.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

Hii-o-hoi haukia horisontissa

2–3 h Chillausveneily kauniilla Kiurujoella tai Haapajärvelle Kuhia nappaamaan!

Leppoisaa aikaa kalastellen, ihaillen maisemia tai kyydistä nauttien.

(Yhteistyössä KALAMANIA Oy:n kanssa, ammattitaitoista aktiivikalastusta. Jigaus, vertikaalijigaus, microjigaus, heittokalastus ja vetouistelu kuuluvat tyyleihin. Huolletut ja vakuutetut välineet kuuluvat pakettiin ja mukaan tarvitsee vain sään mukaisen varustuksen (ja 6 € /pv kalastusluvan, jos mielii kaloja narraamaan)

2 h savusaunoen ja Spa-osastolla nauttien

Päivä päättyy Ravintola Runniin nauttimaan herkullisesta ruoasta.

-nämä esimerkkipaketit muokattavissa ryhmän toiveen mukaan; voi yhdistää myös kokouspäiviin ja yön yli paketteihin.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

Ilmojen halki käy… Porukalla palloon!

Ajatus lentää!  Kokous vähän korkeammalla!  Lennetään parasta aikaa!
TyKy’ ttääkö sydän yläilmoissa!
Pellolta palloilemaan!

Kuumailmapallolento on loistava aktiviteetti ja lahjaidea; Olipa kyseessä häät, kihlajaiset, polttarit, syntymäpäivät, valmistujaiset, äitienpäivä, isänpäivä, nimipäivä, kunnianosoitus tai muuten vain.

Lennämme rauhallisesti tuulen vietävänä ammattitaitoisen pilotin ohjatessa palloa ilmavirtoja hyödyntäen. Kuumailmapallo on maailman ensimmäinen toimiva lentolaite ja MOMENTS-retki on samalla matka ilmailun historian alkulähteille. Lennon aikana voit ihailla maisemia linnun silmin ja tallentaa huikeat näkymät kameralla muidenkin katseltaviksi. Lennämme 100–1000 metrin korkeudessa ja aina hyvällä tuulella.

 

Retkipakettiin sisältyy 1 h lennon lisäksi autokyyti laskeutumispaikalta takaisin ja kuohuviinit & diplomit. Lennot aina illalla, lähtö hotellin pihalta n. 3 h ennen auringonlaskua.

Kyytiin mahtuu kerrallaan 7–8 hlöä.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

Metsäköllöttely

Luonto antaa meille mielenrauhaa ja se auttaa meitä palaamaan juurilleen. Metsästä olemme tulleet, sinne palaaminen on luontoyhteyden syventämistä ja uudelleen löytämistä. Luonto voimaannuttaa ja tasapainottaa meitä, parantaa keskittymiskykyä ja kohentaa mielialaa.

 

Tule vahvistamaan luontoyhteyttäsi.  Metsässä olemme mieli avoimena ja kaikki aistit herkkinä. Koemme olevamme osa luontoa ja saamme tästä retkestä lisää voimaa arkeen. Saamme istua nuotion äärellä, kuunnella tulen rätinää ja kokea aavistuksen alkuperäiskansojen alkukantaisesta luontoyhteydestä.

 

Alkuperäiskansat tunsivat jo aikanaan riippumaton hyvää tekevän vaikutuksen, sitä kutsuttiinkin ”jumalten kehdoksi”. Tällä retkellä pääset kokemaan myös sen: kuunnellen hiljaisuutta tai ympäristön ääniä – tuulen suhinaa puissa ja lintujen liverrystä Riippumatto on hyvä paikka rentoutua ja päästä luonnon syliin.

 

Sinä saat löytää hyvän asennon riippumatossa. Jätät kaikki arkiset ajatukset ulkopuolelle. Sinut ohjataan rentoutuneeseen tilaan. Mielesi saa rauhoittua. Luonnon äänien lisäksi voit kuulla tuulikellojen ääniä vaipuessasi rentoon oloon. Saat levätä siinä, tai jopa nukahtaa. Sinut herätetään lempeästi sovitun ajan kuluttua.

 

Herättyäsi saat nauttia sinulle tarjottavasta juomasta nuotiolla.

 

Tälle retkelle mahtuu mukaan 5–10 henkilöä. Hinta on 80 €/hlö ja retken kesto on 3 tuntia. Retki toteutetaan hotellin lähimetsässä. Retki toteutuu, kun osallistujia on vähintään 5 henkilöä.

Retken ohjaajana toimii erä- ja luonto-opas, vyöhyketerapeutti Päivi Korhonen

Päivi tarjoaa retkelle osallistujille mahdollisuuden 10 % alennukseen tekemistään vyöhyketerapiahoidoista

Kysy lisää myyntipalvelusta!

HENGEN RAVINTOA

 

RUNNIN KULTTUURI-ILLAT

 

Aino Ackté

Tule tunnelmoimaan oopperalaulaja Aino Acktén (1876–1944) jalanjäljille Runnin Kartanohotelliin. Ackté kävi Runnilla esiintymässä kansainvälisen oopperauransa jälkeen 1900-luvun alussa. Hän ihastui Runnin maisemaan ja maalaishenkiseen tunnelmaan. Kulttuuri-illassa käymme läpi Aino Acktén uskomatonta elämäntarinaa kertomusten, musiikin ja keskustelun kautta. Illan juontaa Vuokko Nissinen. Tervetuloa nauttimaan lämminhenkisestä kulttuuri-illasta. Kahvitarjoilu.

Kesto: 1,5 tuntia.

 

Eino Leino

Tule viettämään unohtumaton runoilta Runnin Kartanohotelliin. Runoilija Eino Leino (1878–1926) kävi Runnilla esiintymässä ja hoidattamassa terveyttään 1900-luvun alussa. Hän rakasti suomalaista maaseutua ja teki matkoillaan runsaasti luontohavaintoja, jotka päätyivät hänen teksteihinsä. Kulttuuri-illassa käymme läpi Eino Leinon huikeaa elämäntarinaa kertomusten, runojen ja keskustelun kautta. Illan juontaa Vuokko Nissinen. Tervetuloa nauttimaan lämminhenkisestä kulttuuri-illasta. Kahvitarjoilu.

Kesto: 1,5 tuntia.

 

-Myös saatavilla Leevi Madetoja, L. Onerva, Akseli Gallen-Kallela, Juhani Aho Ja Oskar Merikanto

Kysy lisää myyntipalvelusta!

Ajatusten latausta kokouksen keskellä

 

Pitkä kokouspäivän tehokkuus huippuun. Hieroja kiertää jokaisen vuorollaan hieroen 10 min. niskat ja hartiat kesken palaverin, tauolla tai ennen ja jälkeen tärkeän päivän.  10 € / hlö

 

Kysy lisää myyntipalvelusta!

Tutustu myös muihin palveluihimme ryhmille!

RYHMILLE