Kylpylä

Jätä arki taaksesi

AUKIOLOAJAT

Tutustu palveluidemme aukioloaikoihin.

Kylpyläosaston yhteydessä voit tilauksesta nauttia myös infrapunasaunan ja suolahuoneen, sekä kirkasvalohuoneen hyvää tekevistä vaikutuksista. Ihanista perinnehoidoista kuten kuppauksesta ja jäsenkorjauksesta sekä monipuolisista hierontapalveluista pääset nauttimaan hoitolassamme.

Savusauna

Savusaunan suuri löylyhuone ja mahtava kiuas takaa taianomaiset löylyt perinteiseen tapaan. Savusaunan tiloissa on upea lasitettu ulkoterassi mukavaan oleskeluun ja kaksi poreammetta rentouttavine toimintoineen, sekä ulkoterassi. Saunatilojen vieressä on erillisen pukuhuonerakennus.

Hoitolamme tarjoaa monipuolisen valikoiman rentouttavia ja virkistäviä hoitoja, jotka takaavat kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen.

Hydrohex


Hydrohex tarjoaa virtuaalisen vesijumpan, joka avaa uuden tavan harjoitella altaalla. Kylpylässämme voit nauttia Hydrohexin treeneistä milloin tahansa, ja valittavanasi on useita eri tasoisia ja tyylisiä ohjelmia. HydroHex-harjoittelun voi aloittaa aina silloin, kun altaalla ei ole ohjattua ryhmää. HydroHexin käyttö sisältyy majoittujien ja/tai kylpylälipun hintaan, joten voit ottaa hyödyn irti tästä innovatiivisesta vesiliikuntavaihtoehdosta ilman lisäkustannuksia.