Aktiviteetit

Kuumailmapallolennnot

Ajatus lentää!  Kokous vähän korkeammalla! 
TyKy’ ttääkö sydän yläilmoissa!

Kuumailmapallolento on loistava aktiviteetti ja lahjaidea; Olipa kyseessä häät, kihlajaiset, polttarit, syntymäpäivät, valmistujaiset, äitienpäivä, isänpäivä, nimipäivä, kunnianosoitus tai muuten vain.

Valikoimassamme on kylpylän, hyvinvointihoitojen ja omatoimiaktiviteettien lisäksi ohjattua jumppaa keskiviikkoisin?

Meillä on mahdollisuus laajaan valikoimaan ohjattuja liikunta -aktiviteetti -ja rentoutumistunteja. Meiltä löytyy liikunnan ilon lisäksi vaikkapa mm. bingoa, runoutta, kulttuuria, kauneuspäiviä, metsäköllöttelyä. Ja toiveiden mukaan pyrimme räätälöimään juuri teille sopivaa ohjattua toimintaa. Ohjattujen tuntien saatavuus ja tilaus ennakkoon myyntipalvelustamme.

Hydrohex

Hydrohex tarjoaa virtuaalisen vesijumpan, joka avaa uuden tavan harjoitella altaalla. Kylpylässämme voit nauttia Hydrohexin treeneistä milloin tahansa, ja valittavanasi on useita eri tasoisia ja tyylisiä ohjelmia. HydroHex-harjoittelun voi aloittaa aina silloin, kun altaalla ei ole ohjattua ryhmää. HydroHexin käyttö sisältyy majoittujien ja/tai kylpylälipun hintaan, joten voit ottaa hyödyn irti tästä innovatiivisesta vesiliikuntavaihtoehdosta ilman lisäkustannuksia.

Tutustu kattavaan aktiviteetti palveluihimme luonnonläheisyydessä. Tarjoamme pienille, että isoille ryhmille hauskoista olympialaisista, metsäseikkailuihin.

Omatoimilomailua

Nyt liikkumaan sekä virkistäytymään loman aikana!

Kesäisin voit pulahtaa veteen riippusillan viereiseltä uimapaikalta tai vierailet historiallisella Neulatammen ja Saarikosken puusulkukanavan luona, jonne matkaa kertyy 1,5 km maalaismaisemassa. Hotellin läheisyydessä on myös pururata, johon talvisin tehdään hiihtoreittiä. Riippusillan ylitys on kokemus ja metsässä joen rannalla saat nautiskella luonnon rauhasta ja upeasta miljööstä!

Meiltä löytyy sisä -ja ulkoliikuntaan välineitä vuokrattaviksi.

Lasten leikkikenttä sijaitsee hotellirakennusten välissä ja leikkihuone toisessa kerroksessa hissin vieressä. Hotellin aulasta löytyy kirjakaappi, josta löytyy luettavaa lainattavaksi sekä erilaisia lautapelejä illan ratoksi.

HALUATKO KOKEA, MINKÄLAISTA ON NUKKUA AVOIMEN TAIVAAN ALLA RIIPPUMATOSSA? Nyt voit tehdä sen opastettuna luonnonläheisessä ja rauhallisessa paikassa Spa Hotel Runnin lähimetsässä. Mörön syöttinä ja Sinusta huolta pitämässä toimii erä- ja luonto-opas Päivi Korhonen.

Riippumatto on hyvä paikka rentoutua ja päästä luonnon syliin. Alkuperäiskansat tunsivat jo aikanaan riippumaton hyvää tekevän vaikutuksen, sitä kutsuttiinkin ”jumalten kehdoksi”. Voit kuunnella siinä hiljaisuutta, tuulen suhinaa puissa, lintujen liverrystä tai laineiden liplatusta. Olet lämpimän peiton alla turvassa. Sateella voit kuunnella unettavaa ropinaa sadesuojaa vasten.

Illalla voimme viettää yhteistä aikaa ensin nuotiolla istuen. Nukkumatin saapuessa Päivi huolehtii kunkin seikkailijan riippumattoon hyttysverkon suojaan.  Sinulla on mahdollisuus olla riippumatossa seuraavaan päivään klo 10 saakka.


Saat käyttöösi:

  • hyttysverkollisen riippumaton (painoraja 120 kg)
  • aluspeiton riippumaton alle lämmittämään
  • tarvittaessa sadesuojan suojaamaan sateelta ja tuulelta


Tuo mukanasi:

  • oma makuupussi tai varaa ennakkoon lisähintaan makuupussi + makuupussilakana 10 €/hlö
  • säänmukainen vaatetus, huomioi myös riittävän lämmin yö vaatetus (esim. pitkähihainen kerrasto, villasukat, pipo ja käsineet)


Hinta 85 €/hlö/riippumatto

Huoneen hinta ei sisälly riippumaton hintaan, vaan se on varattava erikseen. Huone toimii sinulla tukikohtana. Voit nukkua riippumatossa koko yön tai tarvittaessa tulla jatkamaan unia omaan huoneeseen. Yöllinen wc käynti onnistuu myös hotellin aulan vessassa.

Opas on yöpymässä lähietäisyydellä tai puhelimen päässä tavoitettavissa

Ryhmä min. 5 hlöä toteutuakseen

veneily ja kalastusreissut

Tulossa 2024!

MS/koitto on Kiuruvedellä kotisatamaansa pitävä saunalautta, jonka kyytiin mahtuu mukavasti 5–6 henkilöä. Risteilyn voi tilata Runnin neulatammelle, tai Kiuruveden satamaan. Kiurujokijoki, sekä Kiurujärvi tarjoavat miellyttäviä järvimaisemia, sekä mahdollisuuden esimerkiksi kokeilla kalaonneaan risteilyn ohessa.

Pakohuone

Kylmänsodan agentti tarina perustuu tositapahtumiin!

Pakopeli tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden kehittää tiimiäsi, vahvistaa sen yhteistyötaitoja ja yhdessä ratkoa pulmia. Se on interaktiivinen ja hauska tapa haastaa tiimin jäseniä kommunikoimaan tehokkaasti, jakamaan ideoitaan ja löytämään yhteisiä ratkaisuja. Pakopeli ei ainoastaan testaa tiimin kykyä ratkoa ongelmia, vaan myös vahvistaa ryhmähengen tunnetta, kun jokainen osallistuja tuo oman panoksensa pelin edetessä. Tämä elämyksellinen harjoitus ei ainoastaan innosta tiimiäsi, vaan myös tukee sen kasvua ja yhtenäisyyttä.

2-3 pelaajaa 60 €

4-5 pelaajaa 85 €

6-7 pelaajaa 105 €

Kulttuurikierros herättää Runnin historian elämään!
Mitä kaikkea onkaan Runnilla sattunut ja tapahtunut vuosien saatossa! Suosittu Kulttuurikierros tutustuttaa Runnin ja Ihmelähteen saloihin. Kierroksella vieraillaan Runnin tietäjä Pekka Mäkisen kanssa Kartanohotellilla ja juomalähteellä leikkisästi “lankuttamassa” ja kuullaan vaikuttavia yksityiskohtaisia tapahtumia vuosisatojen takaa.

Kesto n. 1,5 h

Kysy tarjous myyntipalvelu@spahotelrunni.fi