Hemmottelu- ja hyvinvointihoitola

Tervetuloa nauttimaan palveluistamme!

Hemmottelu- ja hyvinvointihoitola

Hoitolamme tarjoaa laajan valikoiman rentouttavia sekä virkistäviä hoitoja. Palvelemme teitä vuoden jokaisena päivänä, ja aikoja saatavilla iltaan saakka.

Perinne ja erikoishoidoista valittavana on mm. kuppausta, perinteistä jäsenkorjausta, turvehoitoja, energiahoitoja, vyöhyketerapiaa, akupunktiota ja äänimaljarentoutusta.

Hierontapalveluista saatavilla klassista hierontaa, kuumakivihierontaa, kiinalaista jalkahierontaa, sekä savolaista päähierontaa.

Kosmetologimme tekevät erilaisia ​​​​​​​kasvo- ja jalkahoidoista, ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä ja meikkauksia päivämeikistä häämeikkiin.

Voit varata itsellesi hemmottelua myös Neurosonic-tuolissa, suolahuoneessa, infrapunasaunassa ja kirkasvalohuoneessa. Varattavissa vastaanotosta.

VARAUS,- JA PERUUTUSEHDOT

Hyvinvointihoitola peruutusehdot

  • Peruutus tehtävä viimeistään vuorokausi ennen varatun hoidon alkamista
  • Peruutuksen voi tehdä suoraan TIMMA ajanvarausjärjestelmästä, sähköpostilla varaukset@spahoterunni.fi, tai puhelimitse 017 768751
  • Hyvinvointihoitolan yrittäjällä on oikeus veloittaa 50% varatun hoidon hinnasta, kun varaus perutaan hoitopäivänä
  • Hyvinvointihoitolan yrittäjällä on oikeus veloittaa 100% hoidon hinnasta, jos asiakas ei saavu varattuun hoitoon
  • Äkillisen sairastapauksen vuoksi peruttaessa, varausta voi siirtää kuluitta korkeintaan kk päähän alkuperäisestä varauksesta
  • Varatessasi ajan hyvinvointihoitolastamme, sitoudut peruutusehtoihimme

Hoitajien esittely

Hierojakuppari Pirjo on vanhan kansan eli perinnehoitojen tekijä. Pirjon hoitomuotoina ovat hermoratahieronta, kalvokäsittely ja verikuppaus sekä perinteinen hieronta imukuppeja hyödyntäen.

Jäsenkorjaaja Tapsa on ihmeidentekijäksikin kutsuttu hieroja ja jäsenkorjaaja. Tapsalla on ammattitaitoa ja kokemusta vuosikymmenien ajalta. Vapaa-aikoina hevosia ja hevosurheilua harrastavan Tapanin palkitsevimpia hetkiä työssä ovat hetken, kun huomaa asiakkaan vaivan jääneen hoitopöydälle jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Sannan unelma asiakaslähtöisestä käsityöammatista toteutui 2018, kun hän valmistui kosmetologin ammattiin. Kosmetologin työssään Sanna käyttää ammattikosmetiikkaa, jolla on turvallista räätälöidä kaikille ihotyypeille sopivia hoitoja ja asiakas mukaansa myös hoitoja tukevat ohjeet kotihoitoon tuotesuositusten kera.

Anne on sairaanhoitaja ja jalkahoitoja, jonka jalkahoidosta asiakas lähtee kevein askelin. Anne luo hyvän mielen lisäksi uutta hehkua myös kasvoillesi arki-, juhla- tai häämeikillä.
Annen intohimona on suoliston hyvinvointi. Osallistumalla Annen mikrobiomiluennoille olet tuoreimman tiedon äärellä.

Annelta varattavat palvelut ovat perinteinen jalkahoito, arki-ja juhlameikit, väri-ja tyylianalyysit
sekä yksilöllinen ravitsemusneuvonta ja mikrobiomiluennot.

Jari Valmistui urheiluhierojaksi Vierumäen Urheiluopistolta 2014 lopulla.

Hierojan herkkyys löytää arkuuden syy esim. olkapäästä tai lonkasta ja vapauttaa jännitykset, palkitsee parhaiten niin asiakkaan kuin hierojan. Oikein kohdistettu hieronta saattaa auttaa jo kulumana pitämiisi vaivoihin!

“Australia is near my heart and dream”

Sanna on luonnonkosmetiikkaan ja luontaishoitoihin erikoistunut kosmetologi, energiahoitaja ja joogaopettaja.

Sannalle on tärkeää, että asiakas saa aina yksilöllisen ja ammattimaisen mutta myös rentouttavan hoitohetken. Hoidoissa käytettävät tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia.

Sannan palveluihin kuuluvat kasvohoidot, laitekasvohoidot, manikyyri, kestovärjäykset, ripsien kestotaivutus, energiahoito sekä intialainen päähieronta.