Jalkahoidot


Klassinen Jalkahoito
sis. • jalkakylpy • jalkojen tarkistus • kynsien- ja ihonperushuolto • kynsien ohennus ja lyhennys • ihovaurioiden hoito • jalkaterien hieronta

67 €


Ihan Paras Jalkahoito “Deluxe”
sis. • jalkakylpy • jalkojen tarkistus • kynsien- ja ihonperushuolto • kynsien ohennus ja lyhennys • jalkojen kuorinta tai naamio • jalkaterien hieronta Kynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä 12,- Lakkapullon saa mukaan!
89 €


Kiinalainen jalkahieronta
sis. jalkakylpy, kuuma tee ja hieronta Hieronta tehdään jalkapohjien ja jalkaterän heijastealueille ja hoidetaan sen kautta koko kehoa. Hoito on shiatsuun pohjautuva jalkojen alueen akupisteiden ja energiaratojen käsittely, joka rentouttaa, virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.
45 €

RUNNIN PIKKU PRINSESSAN /PRINSSIN JALKASPA  25 min 25 €
6–12 v
Pienet jalat saavat ruusukylvyn, kynsien siistimisen & lakkauksen sekä hellän hieronnan.

-hoidon jälkeen yllätyslahja mukaan kodin seinälle

 

RUNNIN KLASSIKKO JALKA  50 MIN 67 € 
Perinteinen jalkahoito, jossa hoidetaan kynnet ja jalkojen iho.
Hoito aloitetaan puhdistavalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen jalkapohjista poistetaan karheumat ja mahdolliset kovettumat joko veitsellä tai rullukalla. Kynnet muotoillaan ja kynsinauhat hoidetaan. Tarvittaessa paksuuntuneiden kynsien ohennus poralla. Hoidon lopuksi jalkaterien vyöhyketerapeuttinen hieronta eteerisellä tai tuoksuttomalla luomuöljyllä. Lopuksi jalat saavat vielä silauksen ravitsevasta jalkavoiteesta. Tuloksena pehmeät ja hyvinvoivat jalat.
Hoidossa käytetään erityisesti jaloille suunniteltuja luonnonkosmetiikan tuotteita.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN VILLIYRTTI JALKA  60 MIN 75 €  
hemmottelu jalkahoito, jossa hoidetaan kynnet ja jalkojen iho.
Hoitoon sisältyy rentouttava villiyrttijalkakylpy, suloisen pehmeä yrttihunajakuorinta, mahdollisten kovettumien poisto veitsellä tai rullukalla sekä kynsien ja kynsinauhojen hoitaminen. Hoito ei sisällä paksuuntuneiden kynsien ohentamista tai muita erikoistoimenpiteitä. Hoidon kruunaa jalkojen ja säärien vyöhyketerapeuttinen hieronta luomuyrttiöljyllä. Hoito rentouttaa mielen ja keventää jalkasi.
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman.
Hoidossa käytetään erityisesti jaloille suunniteltuja suomalaisia luonnonkosmetiikan tuotteita sekä paikallisia villiyrttejä sekä paikallista hunajaa.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN SALAINEN METSÄ JALKAHOITO
60 MIN  91 €
Ylellinen, hemmotteleva Spa-jalkahoito.

Hoito sisältää jalkojen kosteuttavan jalkakylvyn luomuöljyillä. Ihanan suolakuorinnan sääriin asti.
Kantapäiden ja kynsien hoidon. Hemmottelevan ja virkistävän piparminttu-jalkanaamion sekä pitkän rentoutushieronnan luomuöljyllä koko jalkateriin ja sääriin.
Lopuksi jalat saavat vielä silauksen ylellisestä kermaisen kuohkeasta jalkavoiteesta.
Tuoksumaailmassa on erotettavissa männyn, katajan, rosmariinin ja piparmintun tuoksut, jotka rauhoittavat mieltä. Kokonaisvaltainen jalkahoito, joka vie sinut ihanalle retkelle kotimaiseen metsään.
Hoidossa käytettävät tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Tuotteiden luonnollisuusaste vaihtelee 98% ja 100% välillä.  Elämyshoito ei käy tuoksuallergikoille!
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman. HUOM! Hoito ei sisällä paksuuntuneiden kynsien hoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN RITUAALI JALKA & PÄÄ  120 MIN   140 €
Kokonaisvaltainen elämyshoito. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti elämyksestä!

Todellinen jalkojen, käsien ja pään hemmotteluhoito, jossa laadukkaat tuotteet ja eri hierontatekniikat saavat aikaan taivaallisen kokemuksen. Hoito sisältää jalkojen kosteuttavan jalkakylvyn luomuöljyillä. Ihanan suolakuorinnan sääriin asti. Kantapäiden ja kynsien hoidon. Hemmottelevan ja virkistävän piparminttu-jalkanaamion sekä pitkän rentoutushieronnan luomuöljyllä koko jalkateriin ja sääriin. Lopuksi jalat saavat vielä silauksen ylellisestä kermaisen kuohkeasta jalkavoiteesta.
Todellinen stressin kokonaisvaltainen lievityshoito, joka vie sinut ihanalle retkelle kotimaiseen metsään.
Jalkanaamion aikana hierotaan kädet ja jalkahoidon jälkeen on vuorossa pään rentouttava hemmotteluhoito. Access Bars -tekniikalla päästä käydään läpi 32 eri pistettä.
Hoidossa käytettävät tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Tuotteiden luonnollisuusaste vaihtelee 98% ja 100% välillä. Tuotteissa tuoksuu ihana suomalainen mäntymetsä ja raikas piparminttu. Elämyshoito ei käy tuoksuallergikoille!
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman.
Pssst. Vai haluatko nauttia kuohuviinilasillisen? Piccolo kuohuviinipullo lisämaksusta 10 €, löytyy myös alkoholiton tuote.

HUOM! Hoito ei sisällä paksuuntuneiden kynsien hoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

Kasvohoidot

“Helahoito” kasvohoito 
Ihon pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Kulmakarvojen siistiminen ja häiritsevien ihokarvojen poisto. Kasvojen, kaulan sekä dekolteen hieronta. Kasvonaamio ja kosteusvoide ihotyypin mukaisesti.
1 h 20 min. 97 €


Kosteuttava “Fresh up” – kasvohoito
Kosteuttava kasvohoito elävöittää ja rauhoittaa ihosi, stimuloi solujen aineenvaihduntaa sekä estää ihon kuivumista. Tuloksena saat kauniin ja elastisen ihon, joka näyttää kuulaalta ja hyvinvoivalta. Kosteuttava kasvohoito sopii hienosti kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy: Tuotteet ihotyypin mukaan; Alkupuhdistus, kevyt kuorinta, tehoste, kasvohieronta ja pitkävaikutteinen kasvonaamio .
69 €


“Ihan vain” Ihonpuhdistus 60 min.
“Ihan vain” Ihonpuhdistus 60 min. 71 € Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Naamio ja kosteuttava voide ihotyypin mukaisest
72 €


Zoner kasvohoito -Anti age 3 in 1 laitehoito
Kolmivaiheinen laitehoito: INFRAPUNA BIOSTIMULAATIO – madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihon sävyä ja soluaineenvaihduntaa. RADIOLIFT-KASVOJEN ILMEEN KOHOTUS – täyttää ja liftaa ihoa välittömästi ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan. MESOPORAATIO – tehotiivisteen tehokas imeytys elektroporaation avulla mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoontumista ja tulehdusriskiä verrattuna neulamesoterapiaan. Zoner- kasvohoito on miellyttävä ja hellä, mutta tehokas kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon vaikutukset: Välittömästi kiinteytynyt iho. Hoidon vaikutus jatkuu jopa 4-6 kk progressiivisesti. Syväkosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä, selkeyttää piirteitä, stimuloi kollageenisynteesiä ja stimuloi solun energiatuotantoa.

 

Värimaailma

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys (kulmat muotoillaan nyppimällä)
kesto 30-40 min / 40 €


Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys
25 €


Kulmien värjäys
Kulmien kestovärjäys
20 €


Kulmien siistiminen
20 €


Päivämeikki
Luonnollinen ja kaunistava ehostus luomumeikkisarjalla hoidon jälkeen tai vaikkapa tanssi-iltaan.
35 €


Juhlameikki
Kaunis meikki kaikkiin juhliin toiveittesi mukaan luomumeikkisarjalla.
55 €


Häämeikki
Häämeikki 60 min. Sisältää koemeikin.
110 €


Värianalyysi
Värianalyysi 90 min. hinta: 140 € Tulet tietämään oman värivuodenaikasi. Värianalyysi varmistaa, että löydät aina parhaita puoliasi korostavat värisävyt. Tule huomaamaan miten helppoa on yhdistellä värejä keskenään ja näin luot yksilöllisen ilmeen. Saat oman henkilökohtaisen värikartan, jota käyttäen vaatteiden osto helpottuu.
140 €


Meikkivärianalyysi
Mitkä ovat parhaat meikkivärisi? Oletko värisävyiltäsi viileä, neutraali vai lämmin? Luonnollinen, kaunis meikki korostaa kasvojesi piirteitä tuoden parhaimmat puolesi esille. Teet itsellesi meikin värikonsultin opastuksella. Saat mukaasi oman meikkivärikartan ja meikkiohjeen.
65 €


Väriluento kesto, 2 x45 min (ryhmän koko: ei rajaa)
Väriluento kesto 2 x45 min Esittely ja johdanto 5 min Värien viestit vaatetuksessa 10 min Värivitamiinit 11 avainväriä 20 min Jokaiselle sopivia värisävyjä 10 min Perusvärit 10 min Korostevärit 5 min Värianalyysi 30 min Yhdelle osallistujalle tehdään värianalyysi! Hintatiedustelut : myyntipalvelu@spahotelrunni.fi

Tutustu myös muihin hyvinvointipalveluihimme!

Tutustu myösmuihin hyvinvointi-palveluihimme!

HYVINVOINTIPALVELUT