Perinne- ja erikoishoidot

Tervetuloa nauttimaan palveluistamme!

Perinne- ja erikoishoidot

Spa Hotel Runnin hyvinvointipalvelut tarjoaa Perinne- ja erikoishoitoja koko kehon energian säilyttämiseen!

Tarjonnassa on hemmottelevia ja rentouttavia erikoishoitoja sekä perinteisiä klassikkoja, ammattitaitoisten hoitajien taitavissa käsissä. Erikoisuutena ovat luonnonläheiset ja perinteistä kumpuavat hoitomuodot kuten kuppaus, jäsenkorjaus ja turvehoidot. Valikoimassamme on myös runsaasti erilaisia hierontoja.

Hoitoihin voit varata ajan vaikka et majoittuisikaan. Hoitolakäyntiin sisältyy kylpylän aukioloaikoina myös vapaa pääsy sauna- ja allasosastolle. Tarkista kylpylän aukiolo hoitoa varatessasi.

TURVEHOIDOT

RUNNIN TURVE SELKÄ   

45 min.     60 €

RUNNIN TURVE RITUAALI

 90 min    100 €

RUNNIN TURVESAUNA     

60 min.  55 € / hlö min. 2 henkilöä

RUNNIN TURVE JALKA

 60 min. 68 €

RUNNIN TURVE KASTEHELMI KASVOHOITO
50 min.  55 €

PERINTEINEN KUPPAUS

1 h / 99 €
Sis. saunomisen, vihtomisen, kuppauksen ja kotona tehdyn marjamehun

Kuppaus vaikuttaa monipuolisesti parantaen verenkiertoa ja poistaen kuona-aineita. Niska-hartianseudun, selän ja raajojen lihasjännitykset lievenevät, olo virkistyy ja kevenee. Kuppaus on huomattu hyväksi myös korkeasta verenpaineesta ja hemoglobiinista kärsiville sekä helpottaa migreeniä ja jännityspäänsärkyä sekä Fibromyalgian kipuilua. Energiaa virtaa vielä pitkään käsittelyn jälkeen!

KUIVAKUPPAUS

30 min / 45 € tai 60 min/ 85 €

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa lymfanestekiertoa ja lämmittää kehoa. Sopii hoidoksi lihasperäisiin särkyihin, kovettumiin ja jännitystiloihin. Kuivakuppaus voidaan tehdä osaan kehoa tai koko keholle, keskittyen jännitysalueille ja kehon kipukohtiin. Hoito on hyvin tehokas mutta miellyttävä. Hoitoaika 30 tai 60 min. Kuivakuppaus tehdään aina öljyn kanssa, esim. kookosöljy sopii tähän hyvin. Hoitoon kuuluu ilman saunaa tehtäessä aina kevyt hieronta, jolla on kudosta hoitoon valmistava tarkoitus. Hoito voidaan tehdä joko saunassa tai hoitopöydällä.

PERINTEINEN JÄSENKORJAUS

50 min / 65€ tai 90 min / 85€

Jäsenkorjaus perustuu suomalaiseen perinnekulttuuriin ja on tehokas hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia. Auttaa mm. ala- ja yläraajojen sekä selän kiputiloihin, iskiakseen, hengenahdistukseen, korkeaan verenpaineeseen, niska- ja hartiakipuihin, huimaukseen, päänsärkyyn ja migreeniin.

HERMORATAHIERONTA

90 min / 90 €

Hermoratahieronnassa hoidetaan keho kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoutettua myös keskushermosto. Hoidolla saadaan verenkierto, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista, sisäelimet vahvistuvat, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja hormonitoiminta tasapainottuu. Tarkoituksena on herätellä kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan ja sitä kautta sairauksien aiheuttamat oireet saadaan helpottumaan tai poistumaan kokonaan.
Hermoratahieronta sopii kaikenikäisille. Esteenä hieronnalle ovat raskaus sekä äskettäin tehty leikkaus.

VYÖHYKETERAPIA

Modernilla vyöhyketerapialla aktivoidaan kehon omia paranemisprosesseja avaamalla kehon tukoksia lempeällä vyöhykeratahieronnalla ja polaarisella kaksipistepainannalla. Jalkaterästä löytyvistä heijasteista saadaan vahvoja vaikutuksia fyysisen kehon vaivojen hoitamiseksi. Korvanlehtiheijasteet voidaan hoitaa bas-laitteen mikrovirralla.

Hoito aloitetaan aina haastattelulla. Hoito sopii kaikenikäisille ja monenlaisten ongelmien hoitamiseen. Apua voit saada fyysisiin vaivoihin, stressiin, tunne-elämän haasteisiin tai tukemaan omaa kasvuprosessia. Hoitosuhde on aina luottamuksellinen. Keskustelu on osa hoitoa niin halutessasi.

Koko kehon modernivyöhyketerapiahoito:
2h / 120 €
Suosittelemme tätä hoitoa, kun haluat kokonaisvaltaisen, rentouttavan hoidon.

1,5h / 100 €
Tässä hoidossa käsitellään koko keho lyhyemmässä ajassa tai hoidetaan vain tietyt kehon alueet.

Modernivyöhyketerapiahoito osalle kehoa:
1 h / 70 €
Tämä hoito soveltuu parhaiten tietyn fyysisen vaivan hoitoon, hoidossa käsitellään vain tiettyjä kehon alueita, jotka katsotaan haastattelun perusteella tärkeimmiksi.

ENERGIAHOITO

1 h / 65€

Energiahoito on kokonaisvaltainen, ihanan lempeä hoitomuoto, jossa elämänenergia, virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Hoito on täydentävä kehon, mielen ja sielun kokonaisuutta tukeva.

Antamani hoito tapahtuu aina intuitiivisesti, ja kanavoin hoidettavalle korkeinta, puhdasta energiaa, valoa ja rakkautta. Soitan taustalla rentouttavaa lempeää musiikkia. Hoidon aluksi ja lopuksi voidaan hetki jutella, mutta hoidon aikana olemme hiljaa. Energiahoidon aikana hoidettava makaa pehmeällä, miellyttävällä hoitopedillä, mukavat vaatteet päällä, viltin/peiton alla.

Hoito on aina yksilöllinen, ja kukin hoitokerta voi tuntua erilaiselle. Myös eri ihmiset kokevat energiahoidon eri tavalla. Toinen tuntee vaikutukset heti, toinen vasta myöhemmin, päivien kuluessa. Energiahoitoon tullessa kannattaa säilyttää avoin mieli. Kanavoitu energia hoitaa sinussa sitä, mikä ei ole tasapainossa. Jokainen saa energiahoidosta sen, minkä on sillä hetkellä valmis vastaanottamaan.

KLASSINEN AKUPUNKTIO

60 min / 60€

Klassinen akupunktio vaikuttaa ihmiseen fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Hoidolla voidaan helpottaa ja mahdollisesti parantaa akuutteja, kroonisia, psyykkisiä ja psykosomaattisia sairauksia. Akupunktio sopii myös lääkärin hoidossa oleviin sairauksiin, koska se on erinomainen tukihoito. Hoidolla on mahdollista myös ennaltaehkäistä sairauksia ja lisätä kehon voimavaroja. Klassinen akupunktio auttaa ihmistä sisäiseen tasapainoon ja lähemmäksi omaa todellista itseään.