KYNÄILE OMAELÄMÄKERTA

Selvitä elämäsi salaisuus ja kerro itsellesi, millainen elämäsi on ollut ja miten sinusta tuli sinä. Tarinastasi on kiinnostunut myös lähipiirisi, joka haluaa tietää sinusta enemmän ja samalla oppia tuntemaan itseään paremmin. Kurssilla käymme läpi omaelämäkerran kirjoittamista tiedon ja tunteen kautta. Kurssi sisältää luentoja, keskusteluja, kokemusten vaihtoa ja runsaasti harjoituksia, joista saat yksilöllistä palautetta. Kokonaisvaltaista hyvinvointia edistämme pitämällä huolta myös kehosta. Haemme innoitusta kirjoittamiseen lempeällä taukojumpalla ja yhteisillä, tuumailevilla kävelyillä.

SISÄLTÖ: mistä aloitan, mistä saan tietoa, miten muistan enemmän, sujuvan ja elävän tekstin tuottaminen, oikeakielisyys, tekstin ja kuvien yhdistäminen, kokonaisuuden hallitseminen ja julkaisutavat.

Kouluttajana toimii toimittaja-tietokirjailija Vuokko Nissinen.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

KEKSI KERTOMUS

Miksi poika nyyhkytti kalliolla? Minne hänen kenkänsä olivat kadonneet? Vapauta mielikuvituksesi ja sepitä tarina, montakin! Kurssilla käymme läpi tarinan kirjoittamista alkuideasta loppuviimeistelyyn. Voit seurata tarinan kaarta tai etsiä oman reittisi. Kurssi sisältää luentoja, keskusteluja, kokemusten vaihtoa ja runsaasti harjoituksia, joista saat yksilöllistä palautetta.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia edistämme pitämällä huolta myös kehosta. Haemme innoitusta kirjoittamiseen lempeällä taukojumpalla ja yhteisillä, tuumailevilla kävelyillä.

SISÄLTÖ: miksi kirjoittaisin tarinoita, mistä aloitan, miten saan mielikuvituksen herätettyä, mistä saan ideoita, tarinan kaari, sujuvan ja elävän tekstin tuottaminen, oikeakielisyys, kokonaisuuden hallitseminen, julkaisutavat.

Kouluttajana toimii toimittaja-tietokirjailija Vuokko Nissinen.

KURSSIEN KESTO:
Neljän päivän kurssi 15 tuntia, tuntijako 3-5-3-4.
Kolmen päivän kurssi 13 tuntia, tuntijako 3-5-5.

Maksimiosallistujamäärä 12 henkilöä.

Kysy lisää myyntipalvelusta!

PUHU KUIN RUUNEPERI

Esiintymisestä tulee luontevaa ja mukavaa, kun selätät jännityksesi. Tällä kurssilla muutat vapisevan äänen ja hikoilevat kädet varmuudeksi yleisön edessä. Kurssi sisältää luentoja, keskusteluja, kokemusten vaihtoa ja runsaasti harjoituksia, joista saat yksilöllistä palautetta. Puheviestinnän perusteissa opit hallitsemaan hyödyllisiä vuorovaikutustaitoja sekä ilmaisemaan itseäsi selkeästi.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia edistämme pitämällä huolta myös kehosta. Haemme oivalluksia opetukseen lempeästä taukojumpasta ja yhteisiltä, keskustelevilta kävelyiltä.

Kouluttajana toimii toimittaja-tietokirjailija Vuokko Nissinen.

SISÄLTÖ: Jännityksen hallinta, rentous- ja ääniharjoitukset, maneerien tunnistaminen, hyvän puheen rakenne, itseensä luottaminen.

KURSSIN KESTO:
kaksi päivää, tuntijako 5-5.

Maksimiosallistujamäärä 12 henkilöä.

Kysy lisää myyntipalvelusta!