KASVOHOIDOT

“Helahoito” kasvohoito 1 h 20 min. 97 €

Ihon pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Kulmakarvojen siistiminen ja häiritsevien ihokarvojen poisto. Kasvojen, kaulan sekä dekolteen hieronta. Kasvonaamio ja kosteusvoide ihotyypin mukaisesti.

 Kosteuttava “Fresh up” – kasvohoito   60 min 69 €

Kosteuttava kasvohoito elävöittää ja rauhoittaa ihosi, stimuloi solujen aineenvaihduntaa sekä estää ihon kuivumista. Tuloksena saat kauniin ja elastisen ihon, joka näyttää kuulaalta ja hyvinvoivalta. Kosteuttava kasvohoito sopii hienosti kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy: Tuotteet ihotyypin mukaan; Alkupuhdistus, kevyt kuorinta, tehoste, kasvohieronta ja pitkävaikutteinen kasvonaamio.

 “Ihan vain” Ihonpuhdistus 60 min.  72 €

“Ihan vain” Ihonpuhdistus 60 min. 71 € Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Naamio ja kosteuttava voide ihotyypin mukaisesti

Perinteinen kasvohoito 1 h 20 min 97 €

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihon puhdistus, kulmien muotoilu, seerumi ja kasvonaamio. Dekolteen, niskan, kaulan ja kasvojen hieronta, silmänympärysvoide ja kosteusvoide ihotyypin mukaan.

Signature Expert-bioaktiiviset erikoiskasvohoito Hydra Glow 60 min 79 €

Suositellaan sarjahoitoina. Täydellisesti nesteyttävä ja syväkosteuttava hoito, jossa imeytetään ihosoluille korkea määrä kosteutta ja palautetaan elottomalle ja pintakuivalle iholle upea tasainen hehku. Hydra Glow-hoito on saanut inspiraationsa Etelä-Korealaisesta ihonhoidosta, jossa korostetaan ihon kaunista hehkua ja terveyttä syväkosteuttamalla. Hyödyt: kirkastaa sävyä, palauttaa täyteläisyyttä, aktivoi hehkua ja nesteyttää Kenelle: pintakuivalle ja elottomalle iholle. Hoito sisältää: kaksoispuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, kosteuttava naamio, seerumit, kasvohieronta ja loppuvoide.

Signature Expert-bioaktiiviset erikoiskasvohoito HydraCC-Calming Comfort 60 min 79 €

Suositellaan sarjahoitona Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun ongelmana ovat ihon herkkyystilat, kuivuus, atopia, ja couperoottisuus. Hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta, Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset aineosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavat iho-oireet vähenevät. Hyödyt: rauhoittaa ja suojaa ihoa, laskee punoitusta, voitelee lipidisuojaa, pehmentää ja kosteuttaa. Kenelle: kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle. Hoito sisältää: kaksoispuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, kalsium-imetys, naamio, kasvohieronta ja loppuvoide.

 Zoner kasvohoito -Anti age 3 in 1 laitehoito 90 min 125 €                                                                               

Kolmivaiheinen laitehoito: INFRAPUNA BIOSTIMULAATIO – madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihon sävyä ja soluaineenvaihduntaa. RADIOLIFT-KASVOJEN ILMEEN KOHOTUS – täyttää ja liftaa ihoa välittömästi ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan. MESOPORAATIO – tehotiivisteen tehokas imeytys elektroporaation avulla mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoontumista ja tulehdusriskiä verrattuna neulamesoterapiaan. Zoner- kasvohoito on miellyttävä ja hellä, mutta tehokas kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon vaikutukset: Välittömästi kiinteytynyt iho. Hoidon vaikutus jatkuu jopa 4–6 kk progressiivisesti. Syväkosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä, selkeyttää piirteitä, stimuloi kollageenisynteesiä ja stimuloi solun energiatuotantoa.

Marjamatka- kasvohoito 1h 15 min.  Hinta 99 €

Kotimaisten luomumarjojen vitamiinit ja raikkaus ihollesi.
Täydellinen kasvohoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan, höyrytyksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, rentouttavan kasvojen, dekolteen, ja pään hieronnan, tehoseerumin sekä naamion.  Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ovat kotimaista luonnonkosmetiikkaa.
Kosmetologi valitsee hoidossa käytettävät tuotteet asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan.

Kasvohoito ultraäänikuorinnalla / timanttimikrohionnalla 1h 15 min. Hinta 105 €

Ihoa uudistava ja tehokkaasti kirkastava laitehoito. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan joko ultraäänellä, tai timanttimikrohionnalla, seerumin imeytyksen, rentouttavan kasvo, dekoltee- hieronnan, sekä ihotyypille sopivan naamion.  Kosmetologi valitsee käytettävän laitteen ja tuotteet ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan.

 

Rentouttava kasvohieronta luomuöljyillä   45 min Hinta 65 €

Alkupuhdistus, kasvojen ja dekolteen hieronta hemmottelevilla luomuöljyillä, lopuksi luonnonkosmetiikkanaamio ja pään alueen hieronta.

 

 

MANIKYYRI KÄSIHOITO 1 h 60 €
Manikyyri sisältää kynsien viilauksen, käsien kylvetyksen, kynsinauhojen hoidon, käsien hieronnan, voiteen sekä halutessasi lakkauksen (voit tuoda oman lakan, tai ostaa hoitolasta kynsilakan hintaan 3,5 €)

 

RUNNIN KLASSIKKO KÄSI  60 MIN   60 €
Kaunistava ja hemmotteleva hoito käsille ja kynsille.
Kädet kuoritaan pehmeiksi ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan ja kämmenille levitetään ravitseva naamio. Kädet ja käsivarret hierotaan ravitsevalla öljyllä, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat. Hoito huipentuu kynsien lakkaukseen valitsemallasi kynsilakalla, jonka kuivumisaikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta.

Lisäpalveluna:
Sormien kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN PIKKU PRINSESSAN KÄSISPA  25 min.  25 €
6–12 v

Prinsessan kädet hellästi kuoritaan, kynnet siistitään & lakataan sekä mahd. koristellaan
esim. ”timanteilla”. Lopuksi hellä hieronta voiteella.

-hoidon jälkeen yllätyslahja mukaan kodin seinälle

AKUPUNKTIO

Klassinen akupunktio 60 min. 65 € /hlö   (myös DUO hoitona, kaksi vierekkäin yhtä aikaa )

Klassinen akupunktio vaikuttaa ihmiseen fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Hoidolla voidaan helpottaa ja mahdollisesti parantaa akuutteja, kroonisia, psyykkisiä ja psykosomaattisia sairauksia. Akupunktio sopii myös lääkärin hoidossa oleviin sairauksiin, koska se on erinomainen tukihoito. Hoidolla on mahdollista myös ennaltaehkäistä sairauksia ja lisätä kehon voimavaroja. Klassinen akupunktio auttaa ihmistä sisäiseen tasapainoon ja lähemmäksi omaa todellista itseään.

VÄRIMAAILMA

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu

Ripsien ja kulmien kestovärjäys (kulmat muotoillaan nyppimällä) kesto 30–40 min  40 €

-Kasvohoidon yhteydessä 30 €

Ripsien värjäys   25 €

Kulmien värjäys   20 €

-Kasvohoidon yhteydessä 15€

Kulmien siistiminen 20 €

YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutus 1h 30 min Hinta 99 € (hinta sisältää ripsien värjäysen)

Ripsien kestotaivutus eli lash lift korostaa luonnollista kauneuttasi.

YUMI™ Lashes on laadukas ja turvallinen ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Päivämeikki 35 €
Luonnollinen ja kaunistava ehostus luomumeikkisarjalla hoidon jälkeen tai vaikkapa tanssi-iltaan.

Juhlameikki 55 €
Kaunis meikki kaikkiin juhliin toiveittesi mukaan luomumeikkisarjalla.

Häämeikki 110 €
Häämeikki 60 min. Sisältää koemeikin.

Värianalyysi 90 min.  140 €                                                                                                              

Tulet tietämään oman värivuodenaikasi. Värianalyysi varmistaa, että löydät aina parhaita puoliasi korostavat värisävyt. Tule huomaamaan miten helppoa on yhdistellä värejä keskenään ja näin luot yksilöllisen ilmeen. Saat oman henkilökohtaisen värikartan, jota käyttäen vaatteiden osto helpottuu.

Meikkivärianalyysi 60 min 65 €

Mitkä ovat parhaat meikkivärisi? Oletko värisävyiltäsi viileä, neutraali vai lämmin? Luonnollinen, kaunis meikki korostaa kasvojesi piirteitä tuoden parhaimmat puolesi esille. Teet itsellesi meikin värikonsultin opastuksella. Saat mukaasi oman meikkivärikartan ja meikkiohjeen.


KUPPAUKSET                        

Perinteinen Kuppaus n.  1 h 99 €

Sis. saunomisen, vihtomisen, kuppauksen, voileivät ja kotona tehdyn marjamehun Kuppaus vaikuttaa monipuolisesti parantaen verenkiertoa ja poistaen kuona-aineita. Niska-hartianseudun, selän ja raajojen lihasjännitykset lievenevät, olo virkistyy ja kevenee. Kuppaus on huomattu hyväksi myös korkeasta verenpaineesta ja hemoglobiinista kärsiville sekä helpottaa migreeniä ja jännityspäänsärkyä sekä Fibromyalgian kipuilua. Energiaa virtaa vielä pitkään käsittelyn jälkeen!

 

Kiinalainen kuppaus “Cupping” 75 min 65 €

Kiinalaisessa kuppauksessa asetetaan lasikuppeja öljytylle iholle akupisteiden alueelle ja kuppeihin saadaan alipaine käyttämällä kupin sisällä tulta. Kuppeja voidaan myös liu’uttaa iholla. Tämä perinteinen kiinalaisen lääketieteen hoito- ja hierontamenetelmä ennaltaehkäisee kroonisia sairauksia. Se vahvistaa kehon kykyä uudistua, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä tasapainottaa hormonitoimintaa. Se on hyvä keino mm. painonpudotuksen tukena. Cuppingin avulla voidaan hoitaa kehon kipujen lisäksi epämukavaa oloa, uupumusta, masennusta ja ahdistusta. Hoitoa ei suositella heille, jotka sairastavat vakavaa sydän-verisuonisairautta tai syöpää.

 

Painonpudotusohjelma Cupping 10 vk   490 €

Painonpudotusohjelma Cupping 10 vk 490 € Paketti sis. 10 krt Cuppingia, tulikuppausta, n. kerran viikossa. Lisäksi henkilökohtainen ohjaus yksilölliseen ravitsemussuunnitelmaan sekä kehonkoostumusmittaus kahdesti. Lempeä tie hyvään oloon!

Kuivakuppaus osa- tai kokovartalolle 75 min. 85 € tai 50 min 45 €

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa lymfanestekiertoa ja lämmittää kehoa. Sopii hoidoksi lihasperäisiin särkyihin, kovettumiin ja jännitystiloihin. Kuivakuppaus voidaan tehdä osaan kehoa tai koko keholle, keskittyen jännitysalueille ja kehon kipukohtiin. Hoito on hyvin tehokas mutta miellyttävä. Kuivakuppaus tehdään aina öljyn kanssa ja hoitoon kuuluu aina hieronta, jolla on kudosta hoitoon valmistava tarkoitus.

 

MEREN ÄÄRELLÄ

Suolahuonehoito 40 min 40 €

Suolahuoneen seinät ja katto ovat kauttaaltaan vuorisuolaa ja lattia merisuolaa. Huoneessa on normaali huoneenlämpö ja miellyttävän tunnelmallinen valaistus. Suolahuonehoito auttaa monissa hengitystieongelmissa, esim. astma, poskiontelotulehdus, yskä, flunssa, lasten korvatulehdukset sekä hengitystieallergiat. Myös kuiva iho, atopia, erilaiset ihottumat ja psoriasis helpottuvat suolahoidolla, silloin sopiva asu esim. shortsit ja toppi tai uima-asu. 1–4 hlö kerrallaan.

 

TURVEHOIDOT

 

RUNNIN TURVE SELKÄ    45 MIN     60 €
Hoidossa vesihauteessa lämmitetty turve sivellään selkään. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää hartioista ristiselkään asti. Selän päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 20 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti kädet ja pää. Turve poistetaan selästä lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon kruunaa upea selän hieronta öljyllä.

 

RUNNIN TURVE RITUAALI     90 MIN    100
Kokonaisvaltainen elämyshoito. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti elämyksestä!
Suomen luontoäidin oma aarre – turve, joka on kuin hyvin säilynyt salaisuus, tekee koko kehollesi ihmeitä.
Hoidossa vesihauteessa lämmitetty turve sivellään ensin selkään ja sitten jalkoihin. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää hartioista ristiselkään ja kantapäihin asti. Selän ja jalkojen päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 20 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti kädet ja pää. Turve poistetaan selästä ja jaloista lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon kruunaa upea selän ja jalkojen hieronta luomuöljyllä.

Hoidon jälkeen olo todella rentoutunut, iho on silkkisen pehmeä, kirkas ja nuorekkaan elastinen. Elvyttää koko kehoa vilkastuttamalla aineenvaihduntaa sekä ääreisverenkiertoa. Laukaisee stressiä, auttaa poistamaan jännitystä kehosta ja mieli rentoutuu.
Luonnosta on aina ammennettu hyvinvointia niin keholle kuin mielelle!

 

RUNNIN TURVESAUNA      60 MIN        55 € / hlö     min. 2 henkilöä
Koe puolisosi tai ystäviesi kanssa turpeen rentouttava ja terveyttä edistävä kokemus, jonka jälkeen olo on kevyt ja rentoutunut.
Turve kuorii, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Turvesaunan lämpötila on max. 60 astetta. Turpeen annetaan vaikuttaa iholla 20–25 min.
Vaikutusajan jälkeen turve huuhdellaan suihkussa pois. Saunan jälkeen voitte rentoutua hetken Ahtisaunan tiloissa. Tarjolla raikasta vettä, suolaa ja pientä purtavaa.

 

RUNNIN TURVE JALKA  60 MIN 68 €
Rentouttava jalkahoito, joka vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa ja edesauttaa kolottavia jalkoja.
Hoidossa vesihauteessa lämmitetyt turvepussit laitetaan jalkoihin. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää nilkkoihin asti. Jalkojen päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 30 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti kädet ja pää. Turve poistetaan jaloista lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Tarvittaessa kovettumia hoidetaan vielä poralla. Hoidon kruunaa jalkojen ja säärien vyöhyketerapeuttinen hieronta luomuyrttiöljyllä. Hoito pehmentää kovettumia ja keventää & rentouttaa kylmiä, väsyneitä jalkoja.
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman. HUOM! Hoito ei sisällä kynsihoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.
Hoidossa käytetään suomalaista Lehtopeatin turvetuotteita sekä paikallisia villiyrttejä sekä paikallista hunajaa.

 

 

RUNNIN TURVE KÄSI  45 MIN   50 €
Rentouttava käsihoito, joka vilkastuttaa käsien verenkiertoa ja lämmittää kylmiä käsiä.
Hoidossa vesihauteessa lämmitetyt turvepussit laitetaan käsiin. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää ranteisiin asti. Käsien päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 25 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti jalkaterät ja pää. Turve poistetaan käsistä lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon kruunaa käsien ja käsivarsien hieronta luomuyrttiöljyllä.
Hoidon jälkeen voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman. HUOM! Hoito ei sisällä kynsihoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.
Hoidossa käytetään suomalaista Lehtopeatin turvetuotteita sekä paikallisia villiyrttejä sekä paikallista hunajaa.

 

RUNNIN TURVE KASTEHELMI KASVOHOITO
50 MIN   55 €
Hemmotteleva kasvohoito, johon ei sisälly kasvojen ihon erikoistoimenpiteitä.
Suomen luontoäidin oma aarre – turve, joka on kuin hyvin säilynyt salaisuus, tekee kasvojen iholle ihmeitä.
Kasvoille, kaulalle ja dekolteelle sivellään samettisen pehmeää. erittäin hienojakoista turvetta. Naamion annetaan vaikuttaa 10 min., jonka jälkeen turve poistetaan lämpimillä kosteilla pyyhkeiilä. Turvenaamion aikana hierotaan hellästi kädet ja pää. Puhdistetuille alueille hierotaan luomuöljyä ja lopuksi tehdään hellävarainen imukuppihieronta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle,
Hoidon jälkeen iho on silkkisen pehmeä, kirkas ja nuorekkaan elastinen.

Lisäpalveluna:
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 20–40 €

 

JALKAHOIDOT

Klassinen Jalkahoito 50 min. 67 €

sis. • jalkakylpy • jalkojen tarkistus • kynsien- ja ihonperushuolto • kynsien ohennus ja lyhennys • ihovaurioiden hoito • jalkaterien hieronta

Ihan Paras Jalkahoito “Deluxe” 60 min. 89 €/ hlö  (myös DUO hoitona, kaksi vierekkäin yhtä aikaa )

sis. • jalkakylpy • jalkojen tarkistus • kynsien- ja ihonperushuolto • kynsien ohennus ja lyhennys • jalkojen kuorinta tai naamio • jalkaterien hieronta Kynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä 12,- Lakkapullon saa mukaan!

Kiinalainen jalkahieronta 45 min. 50 €

sis. jalkakylpy, kuuma tee ja hieronta Hieronta tehdään jalkapohjien ja jalkaterän heijastealueille ja hoidetaan sen kautta koko kehoa. Hoito on shiatsuun pohjautuva jalkojen alueen akupisteiden ja energiaratojen käsittely, joka rentouttaa, virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

 

RUNNIN PIKKU PRINSESSAN /PRINSSIN JALKASPA  25 min 25 €
6–12 v
Pienet jalat saavat ruusukylvyn, kynsien siistimisen & lakkauksen sekä hellän hieronnan.

-hoidon jälkeen yllätyslahja mukaan kodin seinälle

 

RUNNIN KLASSIKKO JALKA  50 MIN 67 € 
Perinteinen jalkahoito, jossa hoidetaan kynnet ja jalkojen iho.
Hoito aloitetaan puhdistavalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen jalkapohjista poistetaan karheumat ja mahdolliset kovettumat joko veitsellä tai rullukalla. Kynnet muotoillaan ja kynsinauhat hoidetaan. Tarvittaessa paksuuntuneiden kynsien ohennus poralla. Hoidon lopuksi jalkaterien vyöhyketerapeuttinen hieronta eteerisellä tai tuoksuttomalla luomuöljyllä. Lopuksi jalat saavat vielä silauksen ravitsevasta jalkavoiteesta. Tuloksena pehmeät ja hyvinvoivat jalat.
Hoidossa käytetään erityisesti jaloille suunniteltuja luonnonkosmetiikan tuotteita.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN VILLIYRTTI JALKA  60 MIN 75 €  
hemmottelu jalkahoito, jossa hoidetaan kynnet ja jalkojen iho.
Hoitoon sisältyy rentouttava villiyrttijalkakylpy, suloisen pehmeä yrttihunajakuorinta, mahdollisten kovettumien poisto veitsellä tai rullukalla sekä kynsien ja kynsinauhojen hoitaminen. Hoito ei sisällä paksuuntuneiden kynsien ohentamista tai muita erikoistoimenpiteitä. Hoidon kruunaa jalkojen ja säärien vyöhyketerapeuttinen hieronta luomuyrttiöljyllä. Hoito rentouttaa mielen ja keventää jalkasi.
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman.
Hoidossa käytetään erityisesti jaloille suunniteltuja suomalaisia luonnonkosmetiikan tuotteita sekä paikallisia villiyrttejä sekä paikallista hunajaa.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN SALAINEN METSÄ JALKAHOITO
60 MIN  91  €
Ylellinen, hemmotteleva Spa-jalkahoito.
Hoito sisältää jalkojen kosteuttavan jalkakylvyn luomuöljyillä. Ihanan suolakuorinnan sääriin asti.
Kantapäiden ja kynsien hoidon. Hemmottelevan ja virkistävän piparminttu-jalkanaamion sekä pitkän rentoutushieronnan luomuöljyllä koko jalkateriin ja sääriin.
Lopuksi jalat saavat vielä silauksen ylellisestä kermaisen kuohkeasta jalkavoiteesta.
Tuoksumaailmassa on erotettavissa männyn, katajan, rosmariinin ja piparmintun tuoksut, jotka rauhoittavat mieltä. Kokonaisvaltainen jalkahoito, joka vie sinut ihanalle retkelle kotimaiseen metsään.
Hoidossa käytettävät tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Tuotteiden luonnollisuusaste vaihtelee 98% ja 100% välillä.  Elämyshoito ei käy tuoksuallergikoille!
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman. HUOM! Hoito ei sisällä paksuuntuneiden kynsien hoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN RITUAALI JALKA & PÄÄ  120 MIN   140  €
Kokonaisvaltainen elämyshoito. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti elämyksestä!
Todellinen jalkojen, käsien ja pään hemmotteluhoito, jossa laadukkaat tuotteet ja eri hierontatekniikat saavat aikaan taivaallisen kokemuksen. Hoito sisältää jalkojen kosteuttavan jalkakylvyn luomuöljyillä. Ihanan suolakuorinnan sääriin asti. Kantapäiden ja kynsien hoidon. Hemmottelevan ja virkistävän piparminttu-jalkanaamion sekä pitkän rentoutushieronnan luomuöljyllä koko jalkateriin ja sääriin. Lopuksi jalat saavat vielä silauksen ylellisestä kermaisen kuohkeasta jalkavoiteesta.
Todellinen stressin kokonaisvaltainen lievityshoito, joka vie sinut ihanalle retkelle kotimaiseen metsään.
Jalkanaamion aikana hierotaan kädet ja jalkahoidon jälkeen on vuorossa pään rentouttava hemmotteluhoito. Access Bars -tekniikalla päästä käydään läpi 32 eri pistettä.
Hoidossa käytettävät tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Tuotteiden luonnollisuusaste vaihtelee 98% ja 100% välillä. Tuotteissa tuoksuu ihana suomalainen mäntymetsä ja raikas piparminttu. Elämyshoito ei käy tuoksuallergikoille!
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman.
Pssst. Vai haluatko nauttia kuohuviinilasillisen? Piccolo kuohuviinipullo lisämaksusta 10 €, löytyy myös alkoholiton tuote.

HUOM! Hoito ei sisällä paksuuntuneiden kynsien hoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.


KIRKASVALOHUONE

Koe valoterapian voima ja rauhallinen tunnelma. Majoittujille veloituksetta, vierailijoille 10 €/ 30 min. Spa Hotel Runnin valohuoneen kirkasvalolamput tuovat apua väsymyksen tunteeseen. Parhaimman hyödyn saavuttaakseni kirkastavalosta kannattaa nauttia aamuisin klo 5–10 välisenä aikana. Rauhallisessa huoneessa voit halutessasi lueskella tai vain nautiskella olemisen tunteesta ja voimaantua alkavaan päivään. Kirkasvalohuone on majoittujien käytössä veloituksetta varaustilanteen niin salliessa. Huoneeseen mahtuu 1–4 hlöä. Tilan voi varata virkistämään myös osaksi kokouspäivää. Tiesitkö? Runnin Kylpylän Valola -rakennuksessa on annettu valohoitoa jo vuosisata sitten, kun Runnille saatiin vuonna 1925 uutuutena sähkö- ja valohoitolaitteet. Valola sijaitsee nykyistä kylpylähotellia vastapäätä.

Energiahoito 1 h 65 €

Energiahoito on kokonaisvaltainen, ihanan lempeä hoitomuoto, jossa elämän energia, virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Hoito on täydentävä kehon, mielen ja sielun kokonaisuutta tukeva.

Antamani hoito tapahtuu aina intuitiivisesti, ja kanavoin hoidettavalle korkeinta, puhdasta energiaa, valoa ja rakkautta. Soitan taustalla rentouttavaa lempeää musiikkia. Hoidon aluksi ja lopuksi voidaan hetki jutella, mutta hoidon aikana olemme hiljaa. Energiahoidon aikana hoidettava makaa pehmeällä, miellyttävällä hoitopedillä, mukavat vaatteet päällä, viltin/peiton alla.

Hoito on aina yksilöllinen, ja kukin hoitokerta voi tuntua erilaiselle. Myös eri ihmiset kokevat energiahoidon eri tavalla. Toinen tuntee vaikutukset heti, toinen vasta myöhemmin, päivien kuluessa. Energiahoitoon tullessa kannattaa säilyttää avoin mieli. Kanavoitu energia hoitaa sinussa sitä, mikä ei ole tasapainossa. Jokainen saa energiahoidosta sen, minkä on sillä hetkellä valmis vastaanottamaan.

NEUROSONIC 15 € / kerta

Neurosonic -rentouttava ohjelma 39 min.

Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen. Aktivoi voimakkaasti aineenvaihduntaa. Sopii kaikenikäisille.

Neurosonic -aktivoiva ohjelma 24 min.

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva! Sopii kaikenikäisille.

Neurosonic -aktivoiva ohjelma 12 min.

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. Olemme havainneet, että CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä. Sopii kaikenikäisille.

Neurosonic -palauttava ohjelma 41 min. tai 37 min.

37 minuutin palauttava ohjelma Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua. Sopii kaikenikäisille.

VYÖHYKETERAPIA JA REIKI

Vyöhyketerapia, koko kehon moderni vyöhyketerapiahoito 2 tuntia   120 €

Vyöhyketerapia, koko kehon modernivyöhyketerapiahoito 2 tuntia Modernilla vyöhyketerapialla aktivoidaan kehon omia paranemisprosesseja avaamalla kehon tukoksia lempeällä vyöhykeratahieronnalla ja polaarisella kaksipistepainannalla. Jalkaterästä löytyvistä heijasteista saadaan vahvoja vaikutuksia fyysisen kehon vaivojen hoitamiseksi. Korvanlehtiheijasteet voidaan hoitaa bas-laitteen mikrovirralla. Hoito aloitetaan aina haastattelulla. Hoito sopii kaikenikäisille ja monenlaisten ongelmien hoitamiseen. Apua voit saada fyysisiin vaivoihin, stressiin, tunne-elämän haasteisiin tai tukemaan omaa kasvuprosessia. Hoitosuhde on aina luottamuksellinen. Keskustelu on osa hoitoa niin halutessasi. Suosittelen tätä hoitoa, kun haluat kokonaisvaltaisen, rentouttavan hoidon.

Vyöhyketerapia, koko kehon moderni vyöhyketerapiahoito 1 ½ tuntia 100 €

Modernilla vyöhyketerapialla aktivoidaan kehon omia paranemisprosesseja avaamalla kehon tukoksia lempeällä vyöhykeratahieronnalla ja polaarisella kaksipistepainannalla. Jalkaterästä löytyvistä heijasteista saadaan vahvoja vaikutuksia fyysisen kehon vaivojen hoitamiseksi. Korvanlehtiheijasteet voidaan hoitaa bas-laitteen mikrovirralla. Hoito aloitetaan aina haastattelulla. Hoito sopii kaikenikäisille ja monenlaisten ongelmien hoitamiseen. Apua voit saada fyysisiin vaivoihin, stressiin, tunne-elämän haasteisiin tai tukemaan omaa kasvuprosessia. Hoitosuhde on aina luottamuksellinen. Tässä hoidossa käsitellään koko keho lyhyemmässä ajassa tai hoidetaan vain tietyt kehon alueet.

Vyöhyketerapia, osalle kehoa modernivyöhyketerapiahoito 1 tunti 70 €

Reiki energiahoito, 1 tunti 70 €

Rei ”Korkeampi tietoisuus tai viisaus” Ki ”Elämän energia” eli Korkeamman viisauden ohjaamaan elämän energiaa. Reiki on rentouttava ja tasapainottava energiahoito. Hoito tehdään vaatteiden päältä. Käyn kehon läpi päästä jalkoihin asettamalla käteni kehosi eri kohtiin. Hoito on kiireetön, rauhoittava hetki sinulle. Energia virtaa kauttani ja löytää sinne missä sitä tarvitaan.

 ”PERSONAL BRAINING”

Löydä oma voimasi -keskusteluhoito + valitsemasi hoito ½ tuntia, yhteensä 1 ½ tuntia    100 €

Päivi Korhosen voimaannuttava “Löydä oma voimasi” -keskusteluhoito + valitsemasi hoito ½ tuntia, yhteensä 1 ½ tuntia Hoidossa keskitytään pohtimaan sinun elämäsi vahvuuksia ja haasteita. Mitkä asiat ovat hyvin ja mitkä asiat vaatisivat muutosta? Avuksi voidaan nostaa esimerkiksi voimaeläinkortti. Lisäksi voit valita hoidoksi pään ja niska-hartian hierontaa tai jalkaterän vyöhyketerapiaa tai Reiki energiahoitoa puoli tuntia. Hoidon valinnan voit tehdä hoitoon tullessasi

Varaa tästä


HIERONNAT JA MUOKKAUKSET

Puolivartalohieronta (40 min) 45 €

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Kokovartalohieronta (50 min) 60 €

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Kokovartalohieronta (75 min) 80 €

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Savolainen päähieronta 45 min 50 €

Hetki ilman ajatuksia. Hoidossa käsitellään pää, kasvojen pisteet, hartiat ja niska. Jännitys ja stressi loittonee sekä verenkierto vauhdittuu. Tehdään makuulla ja käytetään osittain inkivääri-Tangerin voidetta.

Intialainen päähieronta 40 min 50 €

Hoito toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehoon ja mieleen rentouttavasti ja rauhoittavasti. Selkeyttäen ajatuksia ja poistaen stressiä. Rentoutuneena ajatuksemme virtaavat kirkkaammin ja mielihyvän tunne kasvaa, unen laatu paranee ja verenkierto vilkastuu. Hoito tehdään istuen pään, kasvojen sekä niska-hartia alueen käsittelynä vaatetuksen päältä.

Perinteinen Jäsenkorjaus 50 min 70 € tai 90 min. 85 € 

Jäsenkorjaus perustuu suomalaiseen perinne kulttuuriin ja on tehokas hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia. Auttaa mm. ala- ja yläraajojen sekä selän kiputiloihin, iskiakseen, hengenahdistukseen, korkeaan verenpaineeseen, niska- ja hartiakipuihin, huimaukseen, päänsärkyyn ja migreeniin.

Savolainen duo jalkahieronta 30 min. 40 €/hlö tai  40 min.  50 €/ hlö
 Ihana tapa rentoutua yhdessä mutta erikseen vierekkäisillä hemmottelutuoleilla
-thaivaallisen käsittelyn jälkeen olo on kevyt, saat virtaa koko vartaloon ja tuntuu kuin leijuisit irti lattiasta. Hoito, joka ei kutita kuin mieltäsi.

 

Klassista & kuumaa hemmottelua -yhdistelmä 55 min. 79 € tai 85 min. 95 €

Hurmaavan rentouttava hoitoyhdistelmä stressinpoistoon ylävartalosta. Hoito sisältää hemmottelevaa kuumakivihierontaa 25 min. ja klassista hierontaa niska-selkä-hartia alueelle 30 min. (Voit valita missä järjestyksessä hoidot tehdään)

Hot Stone -Kuumakivihieronta 60 min 75 € (90 min. 90 €)

Lämpimillä kivillä hierottaessa saadaan lämmittävä ja syvärentouttava vaikutus, saavutetaan sekä mielen, että kehon tasapaino. Kuumakivihieronta kiihdyttää ihon toimintoja, lymfaa ja aineenvaihduntajätteiden poistumista, vapauttaa endorfiineja ja poistaa kipuja, lisää kollageenin joustavuutta sekä pintaverenkiertoa, vähentää turvotusta ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen. Lihakset ja mieli rentoutuu ja ihosta tulee silkkisen pehmeä ravitsevan öljyn ansiosta. Tuoksujen ystäville hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä tehostamaan hoidon vaikutusta.

Lihaskalvohieronta 60 min 70 € (90 min 95 €)

Lihaskalvohieronta paitsi normalisoi lihaskalvojen venyvyyttä, se myös tarjoaa avun erityisesti kroonisista niska-, jalka- ja käsikivuista kärsiville. Lihaskalvohierontaa käytetään myös leposärkyihin, jännerappeumiin, nivelsideongelmiin ja rasituskipuihin. Käsittelyllä voidaan lisäksi edistää sidekudoksen korjautumista paranemisen aikana.

Kiinalainen jalkahieronta 45 min 45 €

sis. jalkakylpy, kuuma tee ja hieronta Hieronta tehdään jalkapohjien ja jalkaterän heijastealueille ja hoidetaan sen kautta koko kehoa. Hoito on shiatsuun pohjautuva jalkojen alueen akupisteiden ja energiaratojen käsittely, joka rentouttaa, virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Hermoratahieronta 90 min 90 €

Hermoratahieronnassa hoidetaan keho kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoutettua myös keskushermosto. Hoidolla saadaan verenkierto, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista, sisäelimet vahvistuvat, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja hormonitoiminta tasapainottuu. Tarkoituksena on herätellä kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan ja sitä kautta sairauksien aiheuttamat oireet saadaan helpottumaan tai poistumaan kokonaan. Hermoratahieronta sopii kaikenikäisille. Esteenä hieronnalle ovat raskaus sekä äskettäin tehty leikkaus.

Runnin päänupin rentoutus 60 min. 60 €
Super ihana rentoutushoito, joka tarjoaa levähdyshetken arjen kiireen keskelle

Rentoudut pehmeässä hoitopedissä, himmeässä valaistuksessa, rauhallisessa äänimaailmassa osaavien käsien hemmoteltavana. Rentoutushoito tehdään Access Bars -tekniikalla. Päästäsi käydään läpi 32 eri pistettä, hellästi koskettaen. Access Bars -hoito auttaa vapauttamaan mielesi ajatuksista, tunteista, kontrollista, joita et enää tarvitse. Se on kuin tietokoneen kovalevyn puhdistus.