Monipuolinen savusaunatalomme on
piristävä vaihtoehto palavereille.


Kuvankauniissa miljöössä virtaavan joen varrella syntyy uusia ideoita kuin sieniä sateella. Taukojen aikana voit virkistäytyä lämpölamppujen alla lasitetulla terassilla lämpimän mustikkamehun kera. Päivän päätteeksi savusauna ja isot porealtaat ovat valmiina hemmotteluun. Tarjoilut tunnelmallisella saunatuvalla toiveitteinne mukaisesti.


LUOVA MAALAUS n. 3 h

”Matkalle et tarvitse lähteä aina kauas, voit lähteä myös matkalle omaan itseesi”
Tule kokemaan mitä on innostua, löytää uudenlaista luovuutta ja päästää irti rajoittavista käsityksistä oman osaamisen suhteen. Tämä on erityisen hyvä niille, jotka eivät ole koskaan maalanneet. Se ei vaadi mitään teknisiä taitoja tai erityisiä kykyjä. Tarvitaan vain avoin mieli sekä halu luoda ja ilmaista värein ja viivoin.

Pääset vielä huudahtamaan: ”Katso kuinka hieno tuli!” Saat maalata omasta sisimmästäsi kumpuavia tunteita ja asioita, käyttää värejä ja välineitä niin luovasti kuin sielusi halajaa.

Maalaamme akryylimaaleilla canvas-pohjalle. Maalaustarvikkeet ja yksi maalauspohja sisältyy hintaan.
Valitse vaatetus, jossa ei haittaa, vaikka maalatessa roiskuisikin.

Kesto n. 3 h

Tämä on suosituin ohjelmamme tiimipäiville!

KYSY LISÄÄ MYYNTIPALVELUSTA!

Spa Hotel Runni sopii myösyön yli kestäville tiimipäiville!

Tasokkaat hotellihuoneet luxussänkyineen ja maukkaat aamiaiset antavat puhtia uuteen päivään – vai kannattaisiko ennen kotimatkaa piipahtaa hemmotteluhoidossa hyvinvointihoitolassamme?

MAJOITUS- JA HOITOTIEDUSTELUT

myyntipalvelu@spahotelrunni.fi

Tutustu myös muihin palveluihimme ryhmille!

RYHMILLE