KOE HIERONNAN IHANAN TEHOKAS, MUTTA HELLIVÄ VAIKUTUS.
Hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja saa lihakset rentoutumaan ja vetreytymään. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme niin perinteisiä kuin uudentyyppisiä hierontapalvelujamme.

Hoitoihin voit varata ajan vaikka et majoittuisikaan. Hoitolakäyntiin sisältyy kylpylän aukioloaikoina myös vapaa pääsy sauna- ja allasosastolle. Tarkista kylpylän aukiolo hoitoa varatessasi.

Myös ilta-aikoja klo 21.00 saakka!

VARAA AIKA varaukset@spahotelrunni.fi tai

Ajanvarausjärjestelmästä

Tervetuloa hyvinvoinnin lähteelle!

KLASSINEN HIERONTA

Puolivartalohieronta
40 min / 45 €

Kokovartalohieronta
50 min / 60 €

Kokovartalohieronta
1 h 10 min / 80 €

VARAA AIKA

Hot Stone -kuumakivihieronta

60 min / 75 € tai 90 min / 90 €

Lämpimillä kivillä hierottaessa saadaan lämmittävä ja syvärentouttava vaikutus, saavutetaan sekä mielen, että kehon tasapaino. Kuumakivihieronta kiihdyttää ihon toimintoja, lymfaa ja aineenvaihduntajätteiden poistumista, vapauttaa endorfiineja ja poistaa kipuja, lisää kollageenin joustavuutta sekä pintaverenkiertoa, vähentää turvotusta ja kiinteyttää ihoa.

Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen. Lihakset ja mieli rentoutuvat ja ihosta tulee silkkisen pehmeä ravitsevan öljyn ansiosta. Tuoksujen ystäville hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä tehostamaan hoidon vaikutusta.

VARAA AIKA

Kiinalainen jalkahieronta

45 min / 45 €

Hoito sisältää jalkakylvyn, kuuman teen ja hieronnan.
Hieronta tehdään jalkapohjien ja jalkaterän heijastealueille ja hoidetaan sen kautta koko kehoa. Hoito on shiatsuun pohjautuva jalkojen alueen akupisteiden ja energiaratojen käsittely, joka rentouttaa, virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

VARAA AIKA


Savolainen päähieronta

45 min / 50 €

Hetki ilman ajatuksia. Hoidossa käsitellään pää, kasvojen pisteet, hartiat ja niska. Jännitys ja stressi loittonee sekä verenkierto vauhdittuu.

VARAA AIKA

Kuivakuppaus

30 min / 45 € tai 60 min / 85 €

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa lymfanestekiertoa ja lämmittää kehoa. Sopii hoidoksi lihasperäisiin särkyihin, kovettumiin ja jännitystiloihin. Kuivakuppaus voidaan tehdä osaan kehoa tai koko keholle, keskittyen jännitysalueille ja kehon kipukohtiin. Hoito on hyvin tehokas mutta miellyttävä. Hoitoaika 30 tai 60 min. Kuivakuppaus tehdään aina öljyn kanssa, esim. kookosöljy sopii tähän hyvin. Hoitoon kuuluu ilman saunaa tehtäessä aina kevyt hieronta, jolla on kudosta hoitoon valmistava tarkoitus. Hoito voidaan tehdä joko saunassa tai hoitopöydällä.

VARAA AIKA


Klassista & kuumaa hemmottelua -yhdistelmä

55 min. 79 € (85 min. 95 €)

Hurmaavan rentouttava hoitoyhdistelmä stressinpoistoon ylävartalosta. Hoito sisältää hemmottelevaa kuumakivihierontaa 25 min. ja klassista hierontaa niska-selkä-hartia alueelle 30 min. (Voit valita missä järjestyksessä hoidot tehdään)

VARAA AIKA