Pirjo Kumpulainen

Hierojakuppari Pirjo on vanhan kansan eli perinnehoitojen tekijä. Pirjon hoitomuotoina ovat hermoratahieronta, kalvokäsittely ja verikuppaus sekä perinteinen hieronta imukuppeja hyödyntäen.

Tapani Niskanen

Jäsenkorjaaja Tapsa on ihmeidentekijäksikin kutsuttu hieroja ja jäsenkorjaaja. Tapsalla on ammattitaitoa ja kokemusta vuosikymmenien ajalta. Vapaa-aikoina hevosia ja hevosurheilua harrastavan Tapanin palkitsevimpia hetkiä työssä ovat hetken, kun huomaa asiakkaan vaivan jääneen hoitopöydälle jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Sanna Leskelä

Sannan unelma asiakaslähtöisestä käsityöammatista toteutui 2018, kun hän valmistui kosmetologin ammattiin. Kosmetologin työssään Sanna käyttää ammattikosmetiikkaa, jolla on turvallista räätälöidä kaikille ihotyypeille sopivia hoitoja ja asiakas mukaansa myös hoitoja tukevat ohjeet kotihoitoon tuotesuositusten kera.

Sannalle kokonaisvaltainen hyvinvointi ja estetiikka ovat tärkeitä vahvaa elämää parantavia voimia, joita hän haluaa tarjota eteenpäin. Sanna on suorittanut työn ohessa Liikunnanohjauksen peruskurssin sekä Suomen Kuntoliikuntaliiton Liikuttajatutkinnon. Sanna on valmistunut 2021 myös Senior Personal Traineriksi. Tämä koulutus antaa syventävää tietoa ikääntyvien liikunta- ja toimintakyvyn kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Päivi Korhonen

Päivi on toiminut vyöhyketerapeuttina vuodesta 2000 alkaen, Reiki energiahoitajana vuodesta 2016 ja valmistunut myös erä- ja luonto-oppaaksi 2021. Aiemmin Päivi on toiminut 11 vuoden ajan terveydenhoitajana.

Päivi ohjaa ihmisiä löytämään sisintä itseään ja hoitamaan myös itse itseään. Päivi on myös toisena ylläpitäjänä ja bloggaajana www.luonnonmukainenitsehoito.fi sivustolla.

Päiviltä voit varata vyöhyketerapiahoitoa, Reiki energiahoitoa ja Löydä oma voimasi -keskusteluhoitoa. Päivi hoitaa ja auttaa Sinua suurella sydämellä saavuttamaan täydellistä terveyttä Ja olemaan onnellinen. Sinä ansaitset sen.

Anne Eskelinen

Anne on sairaanhoitaja ja jalkahoitoja, jonka jalkahoidosta asiakas lähtee kevein askelin. Anne luo hyvän mielen lisäksi uutta hehkua myös kasvoillesi arki-, juhla- tai häämeikillä.
Annen intohimona on suoliston hyvinvointi. Osallistumalla Annen mikrobiomiluennoille olet tuoreimman tiedon äärellä.

Annelta varattavat palvelut ovat perinteinen jalkahoito, arki-ja juhlameikit, väri-ja tyylianalyysit
sekä yksilöllinen ravitsemusneuvonta ja mikrobiomiluennot.

Saija Nivamo

Saija on kouluttautunut laajasti hyvinvoinnin ja liikunnan alueella. Saija on mm. hyvinvointivalmentaja, liikunnanohjaaja, Firstbeat-asiantuntija sekä joogaohjaaja. Saijan hoitoihin kuuluvat myös äänimaljahoidot ja sointukylvyt, hot stone -kuumakivihieronta, erilaiset rentoutus- ja hemmotteluhoidot sekä perinteinen jäsenkorjaus.

Niina Lähderinne

Niina toimii hyvinvointivalmentajana ja akupunktiohoitajana. Niina on opiskellut kiinalaista lääketiedettä. Niinan hoitojen valikoimaan kuuluu akupunktion lisäksi kuumakivihieronta ja tulikuppaus sekä kiinalainen jalkahieronta. Niinan aktiiviseen arkeen energiaa tuovat perheen lisäksi hevoset ja koira.

Jari Tikkanen

Jari Valmistui urheiluhierojaksi Vierumäen Urheiluopistolta 2014 lopulla.

Asiakaslähtöinen hieronta rentouttaa koko kehon, poimitaan muutama mahdollinen ongelmakohta vartalostasi ja huomaat että hieronta tepsii myös noihinkin vaivoihin. (Sinä määräät millaista voimaa käytetään, ei tarvitse ujostella jos pelkäät että se sattuu liikaa)

Jalkaterien extrakäsittely tuntuu taivaalliselta seisontatyötä tekeville. Käsivarret kaipaa extraa jos olet raskaan työn raataja tai pelaat esim. tennistä tai sulkapalloa.

Hierojan herkkyys löytää arkuuden syy esim. olkapäästä tai lonkasta ja vapauttaa jännitykset, palkitsee parhaiten niin asiakkaan kuin hierojan. Oikein kohdistettu hieronta saattaa auttaa jo kulumana pitämiisi vaivoihin

Jari toimii myös metallialan yrittäjänä, ideoita tulee laidasta laitaan.

“Australia is near my heart and dream”

Sanna Lahti

Sanna on luonnonkosmetiikkaan ja luontaishoitoihin erikoistunut kosmetologi, energiahoitaja ja joogaopettaja.

Sannalle on tärkeää, että asiakas saa aina yksilöllisen ja ammattimaisen mutta myös rentouttavan hoitohetken. Hoidoissa käytettävät tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia.

Sannalle asiakkaan aito kohtaaminen ja läsnäolo ovat sydäntä lähellä olevia asioita, ja sen hän haluaa välittää asiakkailleen. Lämpimästi tervetuloa hoitoihin.

Sannan palveluihin kuuluvat kasvohoidot, laitekasvohoidot, manikyyri, kestovärjäykset, ripsien kestotaivutus, energiahoito sekä intialainen päähieronta.

Rentouttavia ja voimaannuttavia hoitoja

VARAA TÄSTÄ