SPA HOTEL RUNNIN HYVINVOINTIPALVELUT TARJOAA LAAJAN VALIKOIMAN niin hemmottelevia ja rentouttavia erikoishoitoja kuin perinteisiä klassikkojakin ammattitaitoisten hoitajien taitavissa käsissä. Erikoisuutena ovat luonnonläheiset ja perinteistä kumpuavat hoitomuodot kuten kuppaus, jäsenkorjaus ja turvehoidot. Valikoimassamme on myös runsaasti erilaisia hierontoja.

Hoitoihin voit varata ajan vaikka et majoittuisikaan. Hoitolakäyntiin sisältyy kylpylän aukioloaikoina myös vapaa pääsy sauna- ja allasosastolle. Tarkista kylpylän aukiolo hoitoa varatessasi.

VARAA AIKA varaukset@spahotelrunni.fi tai

Ajanvarausjärjestelmästä

Tervetuloa hyvinvoinnin lähteelle!

RUNNIN TURVEHOIDOT

RUNNIN TURVE SELKÄ    45 MIN     60 €
Hoidossa vesihauteessa lämmitetty turve sivellään selkään. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää hartioista ristiselkään asti. Selän päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 20 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti kädet ja pää. Turve poistetaan selästä lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon kruunaa upea selän hieronta öljyllä.

 

RUNNIN TURVE RITUAALI     90 MIN    100
Kokonaisvaltainen elämyshoito. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti elämyksestä!
Suomen luontoäidin oma aarre – turve, joka on kuin hyvin säilynyt salaisuus, tekee koko kehollesi ihmeitä.
Hoidossa vesihauteessa lämmitetty turve sivellään ensin selkään ja sitten jalkoihin. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää hartioista ristiselkään ja kantapäihin asti. Selän ja jalkojen päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 20 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti kädet ja pää. Turve poistetaan selästä ja jaloista lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon kruunaa upea selän ja jalkojen hieronta luomuöljyllä.

Hoidon jälkeen olo todella rentoutunut, iho on silkkisen pehmeä, kirkas ja nuorekkaan elastinen. Elvyttää koko kehoa vilkastuttamalla aineenvaihduntaa sekä ääreisverenkiertoa. Laukaisee stressiä, auttaa poistamaan jännitystä kehosta ja mieli rentoutuu.
Luonnosta on aina ammennettu hyvinvointia niin keholle kuin mielelle!

 

RUNNIN TURVESAUNA      60 MIN  55 € / hlö     min. 2 henkilöä
Koe puolisosi tai ystäviesi kanssa turpeen rentouttava ja terveyttä edistävä kokemus, jonka jälkeen olo on kevyt ja rentoutunut.
Turve kuorii, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Turvesaunan lämpötila on max. 60 astetta. Turpeen annetaan vaikuttaa iholla 20-25 min.
Vaikutusajan jälkeen turve huuhdellaan suihkussa pois. Saunan jälkeen voitte rentoutua hetken Ahtisaunan tiloissa. Tarjolla raikasta vettä, suolaa ja pientä purtavaa.

 

RUNNIN TURVE JALKA  60 MIN 68 €
Rentouttava jalkahoito, joka vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa ja edesauttaa kolottavia jalkoja.
Hoidossa vesihauteessa lämmitetyt turvepussit laitetaan jalkoihin. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää nilkkoihin asti. Jalkojen päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 30 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti kädet ja pää. Turve poistetaan jaloista lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Tarvittaessa kovettumia hoidetaan vielä poralla. Hoidon kruunaa jalkojen ja säärien vyöhyketerapeuttinen hieronta luomuyrttiöljyllä. Hoito pehmentää kovettumia ja keventää & rentouttaa kylmiä, väsyneitä jalkoja.
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman. HUOM! Hoito ei sisällä kynsihoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.
Hoidossa käytetään suomalaista Lehtopeatin turvetuotteita sekä paikallisia villiyrttejä sekä paikallista hunajaa.

 

RUNNIN TURVE KASTEHELMI KASVOHOITO
50 MIN   55 €
Hemmotteleva kasvohoito, johon ei sisälly kasvojen ihon erikoistoimenpiteitä.
Suomen luontoäidin oma aarre – turve, joka on kuin hyvin säilynyt salaisuus, tekee kasvojen iholle ihmeitä.
Kasvoille, kaulalle ja dekolteelle sivellään samettisen pehmeää. erittäin hienojakoista turvetta. Naamion annetaan vaikuttaa 10 min. jonka jälkeen turve poistetaan lämpimillä kosteilla pyyhkeiilä. Turvenaamion aikana hierotaan hellästi kädet ja pää. Puhdistetuille alueille hierotaan luomuöljyä ja lopuksi tehdään hellävarainen imukuppihieronta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle,
Hoidon jälkeen iho on silkkisen pehmeä, kirkas ja nuorekkaan elastinen.

Lisäpalveluna:
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 20-40 €

VARAA AIKA

PERINTEINEN KUPPAUS

1 h / 99 €
Sis. saunomisen, vihtomisen, kuppauksen, voileivät ja kotona tehdyn marjamehun

Kuppaus vaikuttaa monipuolisesti parantaen verenkiertoa ja poistaen kuona-aineita. Niska-hartianseudun, selän ja raajojen lihasjännitykset lievenevät, olo virkistyy ja kevenee. Kuppaus on huomattu hyväksi myös korkeasta verenpaineesta ja hemoglobiinista kärsiville sekä helpottaa migreeniä ja jännityspäänsärkyä sekä Fibromyalgian kipuilua. Energiaa virtaa vielä pitkään käsittelyn jälkeen!

VARAA AIKA

KUIVAKUPPAUS

30 min / 45 € tai 60 min/ 85 €

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa lymfanestekiertoa ja lämmittää kehoa. Sopii hoidoksi lihasperäisiin särkyihin, kovettumiin ja jännitystiloihin. Kuivakuppaus voidaan tehdä osaan kehoa tai koko keholle, keskittyen jännitysalueille ja kehon kipukohtiin. Hoito on hyvin tehokas mutta miellyttävä. Hoitoaika 30 tai 60 min. Kuivakuppaus tehdään aina öljyn kanssa, esim. kookosöljy sopii tähän hyvin. Hoitoon kuuluu ilman saunaa tehtäessä aina kevyt hieronta, jolla on kudosta hoitoon valmistava tarkoitus. Hoito voidaan tehdä joko saunassa tai hoitopöydällä.

VARAA AIKA

PERINTEINEN JÄSENKORJAUS

50 min / 65€ tai 90 min / 85€

Jäsenkorjaus perustuu suomalaiseen perinnekulttuuriin ja on tehokas hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia. Auttaa mm. ala- ja yläraajojen sekä selän kiputiloihin, iskiakseen, hengenahdistukseen, korkeaan verenpaineeseen, niska- ja hartiakipuihin, huimaukseen, päänsärkyyn ja migreeniin.

VARAA AIKA

HERMORATAHIERONTA

90 min / 90 €

Hermoratahieronnassa hoidetaan keho kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoutettua myös keskushermosto. Hoidolla saadaan verenkierto, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista, sisäelimet vahvistuvat, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja hormonitoiminta tasapainottuu. Tarkoituksena on herätellä kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan ja sitä kautta sairauksien aiheuttamat oireet saadaan helpottumaan tai poistumaan kokonaan.
Hermoratahieronta sopii kaikenikäisille. Esteenä hieronnalle ovat raskaus sekä äskettäin tehty leikkaus.

VARAA AIKA

"KIINALAINEN KUPPAUS" CUPPING

noin 1 h / 65 €

Tulikuppauksessa asetetaan lasikuppeja öljytylle iholle akupisteiden alueelle ja kuppeihin saadaan alipaine käyttämällä kupin sisällä tulta. Kuppeja voidaan myös liu’uttaa iholla. Tämä perinteinen kiinalaisen lääketieteen hoito- ja hierontamenetelmä ennaltaehkäisee kroonisia sairauksia. Se vahvistaa kehon kykyä uudistua, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä tasapainottaa hormonitoimintaa. Se on hyvä keino mm. painonpudotuksen tukena. Cuppingin avulla voidaan hoitaa kehon kipujen lisäksi epämukavaa oloa, uupumusta, masennusta ja ahdistusta. Hoitoa ei suositella heille, jotka sairastavat vakavaa sydän- tai verisuonisairautta tai syöpää.

VARAA AIKA

KASVOJEN KAUNEUSKUPPAUS

30min / 29 €

Kuivakuppaus on vanha hoitomuoto, jonka juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä. Kasvojen kuivakuppaus tehdään pienten silikonisten imukuppien avulla. Imukuppeja liikutetaan öljytyillä kasvoilla rauhallisesti tiettyihin suuntiin. Kuppaus voi auttaa vähentämään kasvojen turvotusta ja kirkastamaan ihoa. Kuivakuppauksen hierova vaikutus vilkastuttaa aineenvaihduntaa, edistää imunestekiertoa ja lisää verenkiertoa käsiteltävällä alueella. Hoitoon tullaan puhtain kasvoin.

VARAA AIKA

TUTUSTU ITSEESI

45 MIN / 45 €

Rakenne kiinalaisen lääketieteen mukaan. Tapaamisessa käydään läpi fyysisen kehon sekä psyykkisen ja sosiaalisen olemuksesi ominaisuuksia. Saat vinkkejä mm. ruokailuun sekä henkisen tasapainon säilyttämiseen.

VARAA AIKA

PAINONPUDOTUSOHJELMA CUPPING

PAINONPUDOTUS-OHJELMA CUPPING

10VK / 490€

Paketti sis. 10 krt Cuppingia, tulikuppausta, noin kerran viikossa. Lisäksi henkilökohtainen ohjaus yksilölliseen ravitsemussuunnitelmaan sekä kehonkoostumusmittaus kahdesti. 
Lempeä tie hyvään oloon!

VARAA AIKA

VYÖHYKETERAPIA, KOKO KEHONMODERNI VYÖHYKETERAPIAHOITO

VYÖHYKETERAPIA,KOKO KEHONMODERNI VYÖHYKETERAPIAHOITO

Modernilla vyöhyketerapialla aktivoidaan kehon omia paranemisprosesseja avaamalla kehon tukoksia lempeällä vyöhykeratahieronnalla ja polaarisella kaksipistepainannalla. Jalkaterästä löytyvistä heijasteista saadaan vahvoja vaikutuksia fyysisen kehon vaivojen hoitamiseksi. Korvanlehtiheijasteet voidaan hoitaa bas-laitteen mikrovirralla.

Hoito aloitetaan aina haastattelulla. Hoito sopii kaikenikäisille ja monenlaisten ongelmien hoitamiseen. Apua voit saada fyysisiin vaivoihin, stressiin, tunne-elämän haasteisiin tai tukemaan omaa kasvuprosessia. Hoitosuhde on aina luottamuksellinen. Keskustelu on osa hoitoa niin halutessasi.

Koko kehon modernivyöhyketerapiahoito:
2h / 120 €
Suosittelemme tätä hoitoa, kun haluat kokonaisvaltaisen, rentouttavan hoidon.

1,5h / 100 €
Tässä hoidossa käsitellään koko keho lyhyemmässä ajassa tai hoidetaan vain tietyt kehon alueet.

Modernivyöhyketerapiahoito osalle kehoa:
1 h / 70 €
Tämä hoito soveltuu parhaiten tietyn fyysisen vaivan hoitoon, hoidossa käsitellään vain tiettyjä kehon alueita, jotka katsotaan haastattelun perusteella tärkeimmiksi.

VARAA AIKA

REIKI ENERGIAHOITO

1 h / 70€

Rei ”Korkeampi tietoisuus tai viisaus” Ki ”Elämän energia” eli Korkeamman viisauden ohjaamaan elämän energiaa.

Reiki on rentouttava ja tasapainottava energiahoito. Hoito tehdään vaatteiden päältä. Käyn kehon läpi päästä jalkoihin asettamalla käteni kehosi eri kohtiin. Hoito on kiireetön, rauhoittava hetki sinulle. Energia virtaa kauttani ja löytää sinne missä sitä tarvitaan.

VARAA AIKA

ENERGIAHOITO

1 h / 65€

Energiahoito on kokonaisvaltainen, ihanan lempeä hoitomuoto, jossa elämänenergia, virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Hoito on täydentävä kehon, mielen ja sielun kokonaisuutta tukeva.

Antamani hoito tapahtuu aina intuitiivisesti, ja kanavoin hoidettavalle korkeinta, puhdasta energiaa, valoa ja rakkautta. Soitan taustalla rentouttavaa lempeää musiikkia. Hoidon aluksi ja lopuksi voidaan hetki jutella, mutta hoidon aikana olemme hiljaa. Energiahoidon aikana hoidettava makaa pehmeällä, miellyttävällä hoitopedillä, mukavat vaatteet päällä, viltin/peiton alla.

Hoito on aina yksilöllinen, ja kukin hoitokerta voi tuntua erilaiselle. Myös eri ihmiset kokevat energiahoidon eri tavalla. Toinen tuntee vaikutukset heti, toinen vasta myöhemmin, päivien kuluessa. Energiahoitoon tullessa kannattaa säilyttää avoin mieli. Kanavoitu energia hoitaa sinussa sitä, mikä ei ole tasapainossa. Jokainen saa energiahoidosta sen, minkä on sillä hetkellä valmis vastaanottamaan.

VARAA AIKA

LÖYDÄ OMA VOIMASI -KESKUSTELUHOITO

LÖYDÄ OMA VOIMASI-KESKUSTELUHOITO

1 h / 70€

Hoidossa keskitytään miettimään sinun elämäsi vahvuuksia ja haasteita. Mitkä asiat ovat hyvin ja mitkä asiat vaatisivat muutosta? Avuksi voidaan nostaa esimerkiksi voimaeläinkortti.

+ valitsemasi hoito 0,5 h, yhteensä 1,5 h / 100 €

Keskusteluhoidon lisäksi voit valita hoidoksi pään ja niskahartian hierontaa tai jalkaterän vyöhyketerapiaa tai Reiki energiahoitoa puoli tuntia. Hoidon valinnan voit tehdä hoitoon tullessasi.

VARAA AIKA

KLASSINEN AKUPUNKTIO

60 min / 60€

Klassinen akupunktio vaikuttaa ihmiseen fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Hoidolla voidaan helpottaa ja mahdollisesti parantaa akuutteja, kroonisia, psyykkisiä ja psykosomaattisia sairauksia. Akupunktio sopii myös lääkärin hoidossa oleviin sairauksiin, koska se on erinomainen tukihoito. Hoidolla on mahdollista myös ennaltaehkäistä sairauksia ja lisätä kehon voimavaroja. Klassinen akupunktio auttaa ihmistä sisäiseen tasapainoon ja lähemmäksi omaa todellista itseään.

VARAA AIKA

Muistathan myös suolahuoneen ja infrapunasaunan hyvää tekevät ja terveyttä edistävät vaikutukset!

SUOLAHUONE

40 € / 40 min (1–4 hlö)

TUTUSTU TARKEMMIN

INFRAPUNASAUNA

25 € / 30 min (1–2 hlö)

VARAA NYT!