YÖ RIIPPUMATOSSA

Tule yöksi riippumattoon!

HALUATKO KOKEA, MINKÄLAISTA ON NUKKUA AVOIMEN TAIVAAN ALLA RIIPPUMATOSSA? Nyt voit tehdä sen opastettuna luonnonläheisessä ja rauhallisessa paikassa Spa Hotel Runnin lähimetsässä. Mörön syöttinä ja Sinusta huolta pitämässä toimii erä- ja luonto-opas Päivi Korhonen.

Riippumatto on hyvä paikka rentoutua ja päästä luonnon syliin. Alkuperäiskansat tunsivat jo aikanaan riippumaton hyvää tekevän vaikutuksen, sitä kutsuttiinkin ”jumalten kehdoksi”. Voit kuunnella siinä hiljaisuutta, tuulen suhinaa puissa, lintujen liverrystä tai laineiden liplatusta. Olet lämpimän peiton alla turvassa. Sateella voit kuunnella unettavaa ropinaa sadesuojaa vasten.

Illalla voimme viettää yhteistä aikaa ensin nuotiolla istuen. Nukkumatin saapuessa Päivi huolehtii kunkin seikkailijan riippumattoon hyttysverkon suojaan.  Sinulla on mahdollisuus olla riippumatossa seuraavaan päivään klo 10 saakka.


Saat käyttöösi:

  • hyttysverkollisen riippumaton (painoraja 120 kg)
  • aluspeiton riippumaton alle lämmittämään
  • tarvittaessa sadesuojan suojaamaan sateelta ja tuulelta


Tuo mukanasi:

  • oma makuupussi tai varaa ennakkoon lisähintaan makuupussi + makuupussilakana 10 €/hlö
  • säänmukainen vaatetus, huomioi myös riittävän lämmin yö vaatetus (esim. pitkähihainen kerrasto, villasukat, pipo ja käsineet)


Hinta 85 €/hlö/riippumatto

Huoneen hinta ei sisälly riippumaton hintaan, vaan se on varattava erikseen. Huone toimii sinulla tukikohtana. Voit nukkua riippumatossa koko yön tai tarvittaessa tulla jatkamaan unia omaan huoneeseen. Yöllinen wc käynti onnistuu myös hotellin aulan vessassa.

Opas on yöpymässä lähietäisyydellä tai puhelimen päässä tavoitettavissa

Ryhmä min. 5 hlöä toteutuakseen

Tutustu myös muihin aktiviteetteihin!

AKTIVITEETIT