Ravintola Runni

RAVINTOLA RUNNI

Tervetuloa makumatkalle pohjoisen makuja täynnä olevaan ravintolaamme, Ravintola Runniin! Olemme ylpeitä tarjoilemaan skandinaavisen keittiön tarkoin valittuja herkkuja, jotka vievät sinut aisteja hivelevälle matkalle pohjoisen raaka-aineiden maailmaan.

Sesonkien vaihtuvissa menuissa keittiömme hyödyntää paikallisia raaka-aineita ja ammentaa inspiraatiota läheisestä luonnosta. Kokeile upeita kolmen ruokalajin menuuta, jotka on huolella suunniteltu, käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita. Jokaisen annoksen kruunaa tarkoin valitut viinipaketit, jotka täydentävät ruokaelämyksen täydellisesti.

Ravintolamme tilava sali kutsuu sinut ja ystäväsi nauttimaan herkullisesta ateriasta seurassa, sillä meillä on tilaa 250 ruokailijalle.

Kesäisin voit suunnata upealle kesäterassillemme, jossa voit nauttia aurinkoisista päivistä ja kesäisistä herkuista samalla ihaillen Runnin ympäröivän luonnon kauneutta.

Olitpa sitten illalliskutsuja suunnittelemassa, romanttista illallista rakkaasi kanssa etsimässä tai yksinkertaisesti herkullista ateriaa kaipaamassa, Ravintola Runni tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä jokaiseen hetkeen.

JUHLAPALVELUT & CATERING

MONIPUOLISET TILAMME TARJOAVAT TUNNELMALLISET PUITTEET KAIKKIIN ELÄMÄSI TÄRKEIMPIIN JUHLIIN.

Järjestämme perhejuhlat ristiäisistä rippijuhliin, häistä vuosijuhliin ja muistotilaisuuksiin ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Niin tilaaja kuin juhlavieraatkin voivat keskittyä nauttimaan ja viihtymään tärkeän hetken äärellä.

Myyntipalvelumme auttaa juhlavalmisteluissanne ja menuvalikoiman suunnittelussa. Esittelemme mielellämme myös juhlaanne sopivat tilavaihtoehdot.

Majoitukset ja muut juhlanne yhteyteen toivottavat aktiviteetit myyntipalvelustamme.

Järjestämme tarjoilut ammattitaidolla pienistä tilaisuuksista isoihin juhliin kotiin tai muuhun juhlapaikkaan. Voit tilata myös ihania kakkuja ja muita leivonnaisia juhlapäiviisi! Anna meidän hoitaa tarjoilut puolestasi!

Kun suunnittelet juhlia, voit tilata meiltä myös toiveidesi mukaiset tarjoilut catering-palveluna. Järjestämme tarjoilut ammattitaidolla pienistä tilaisuuksista isoihin juhliin kotiin tai muuhun juhlapaikkaan.

À la CARTE

Houkutteleva ruokalista kruunaa vierailusi. Varaa pöytä vastaanotosta tai suoraan Ravintola Runnista, ja varmista nautinnollinen ruokailusi.

Keittiömme tarjoaa skandinaavisia makuja, puhtaista raaka-aineista. Kunnioittaen Runnin yli satavuotista historiaa.


Anniskeluoikeudet klo 01.30 asti.
Kokous-ja tapahtumatarjoilut, lounas ja päivällinen ympäri vuoden joka päivä tilauksesta ryhmille.

Keittiöstämme voi tilata À la carte-ruokia ja pizzoja edelleen myös take awayna mukaan tai majoittujille hotellihuoneisiin. Voit tilata myös vastaanotosta tai puhelimitse 017 768 751. Menun löydät huonekansioista, vastaanotosta ja alla olevata linkistä.

Pöytävaraukset ennakkoon:

017 768 751 tai varaukset@spahotelrunni.fi.