Savusaunan suuri löylyhuone ja sen mahtavan kokoinen suuri kiuas taianomaisine kivineen tarjoaa lempeät löylyt kaiken kokoisille seurueille (max 32hlöä)

Savusaunan tiloissa on upea lasitettu ulkoterassi mukavaa oleskeluun ja kaksi syksyllä 2021 uusittua poreammetta rentouttavine toimintoineen. Saunatilojen yhteyteen on valmistunut myös kesäkuussa 2022 kahden erillisen tilan pukuhuoneet sekä ulkoterassi vilvoitteluun.

Saunatuvassa on mitä parhaimmat puitteet viihtyisien juhlien, kokousten ja illanistujaisten viettoon, joihin onnistuvat kaikenlaiset tarjoilut tilaisuuden teeman mukaisesti.

Saunatalo on anniskelualuettamme (A-oikeudet) ja sen läheisyydessä on iso katettu grillipaikka, jonne on avotulen lisäksi mahdollisuus tilata myös kaasugrilli käyttöön.

Savusaunatalon tiloja voi vuokrata yksityis- ja ryhmäkäyttöön myyntipalvelustamme. Savusaunan yleisövuorot majoittuville asiakkaillemme ja päiväkävijöille ovat yleensä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-21 sekö perjantaisin ja lauantaisin klo 14-21.

(huom. poikkeuksia saattaa tulla yksityistilaisuuksien takia; varmistathan löylyt ennen saapumistasi.)
20 €/ hlö sis. Spa-käynnin.
(majoittujille veloituksetta)

 

 

VARAA AIKA

Tutustu myös saunan perinnehoitoihin!

LUE LISÄÄ