Spa Hotel Runnin ja Koko Jazz Club Iisalmen yhteistyössä JAZZ & FINE DINE iltamat 2023

 

Jazz musiikin ja hyvän ruoan ystävä! Tule viettämään ikimuistoinen ilta Spa Hotel Runnille, kun yhdistämme jazzin herkulliseen fine dine -illalliseen.

Nauti kiehtovista jazz-sävelmistä, kun tunnetut jazzmuusikot nostavat tunnelman kattoon. Rentoudu ja anna musiikin viedä sinut mukaansa samalla kun tarjoamme sinulle makunystyröitä hivelevän fine dine -kokemuksen.

Meidän keittiö mestarimme loihtivat pöydällesi makuelämyksiä, jotka sulattavat suusi ja ravitsevat sielusi. Kunkin annoksen taustalla on huolella valitut raaka-aineet, jotka yhdistämme luovalla tavalla herättääksemme aistejasi eloon.

Tämä ainutlaatuinen jazz ja fine dine -ilta tarjoaa täydellisen yhdistelmän taiteesta, musiikista ja gastronomiasta. Anna meidän huolehtia sinusta ja vietä unohtumaton ilta täynnä herkkuja ja musiikin taikaa.

Varaa paikkasi ajoissa, sillä tällaista elämyksellistä iltaa ei kannata jättää väliin. Tervetuloa nauttimaan jazzin ja hienon ruoan lumoavasta liitosta, jonka jälkeen et enää katso illallisia samoin silmin.
Fine Dine & Live Jazz – Hirvonen / Sida / Sorjonen perjantaina perjantaina 24.11.2023

Timo Hirvonen Quartet feat. Rafael Sida

Kokoonpanossa ovat sähköbasisti Hirvosen mukana rumpali Jussi Lehtonen, kitaristi Jonas Metsäkylä ja Ruotsissa vaikuttava meksikolaislähtöinen perkussiomestari Rafael Sida.

Timo Hirvonen, bass
Jonas Metsäkylä, guitar
Jussi Lehtonen, drums
Rafael Sida, percussion

Funk-poljentoisessa ohjelmistossa sähköbasso pääsee oikeuksiinsa. Luvassa on Timon sävellyksiä, uusia sovituksia Jazz Funk – klassikoista, sekä maagista yhteissoittoa!
Tervetuloa nauttimaan!

Fine Dine klo 18.00

Konsertti klo 20.00

Liput 20 € / hlö

Pöytävaraukset

varaukset@spahotelrunni.fi

myyntipalvelu@spahotelrunni.fi