Spa Hotel Runnin ja Koko Jazz Club Iisalmen yhteistyössä JAZZ & FINE DINE iltamat 2023

 

Jazz musiikin ja hyvän ruoan ystävä! Tule viettämään ikimuistoinen ilta Spa Hotel Runnille, kun yhdistämme jazzin herkulliseen fine dine -illalliseen.

Nauti kiehtovista jazz-sävelmistä, kun tunnetut jazzmuusikot nostavat tunnelman kattoon. Rentoudu ja anna musiikin viedä sinut mukaansa samalla kun tarjoamme sinulle makunystyröitä hivelevän fine dine -kokemuksen.

Meidän keittiö mestarimme loihtivat pöydällesi makuelämyksiä, jotka sulattavat suusi ja ravitsevat sielusi. Kunkin annoksen taustalla on huolella valitut raaka-aineet, jotka yhdistämme luovalla tavalla herättääksemme aistejasi eloon.

Tämä ainutlaatuinen jazz ja fine dine -ilta tarjoaa täydellisen yhdistelmän taiteesta, musiikista ja gastronomiasta. Anna meidän huolehtia sinusta ja vietä unohtumaton ilta täynnä herkkuja ja musiikin taikaa.

Varaa paikkasi ajoissa, sillä tällaista elämyksellistä iltaa ei kannata jättää väliin. Tervetuloa nauttimaan jazzin ja hienon ruoan lumoavasta liitosta, jonka jälkeen et enää katso illallisia samoin silmin.


Timo Hirvonen Trio feat. Holger Marjamaa perjantaina 6.10.2023 

Konsertti ravintola Runnissa kansainvälisen supertrion voimin ovat vuoden kovinta jazzantia Suomessa. Timo Hirvonen on urakoinut syksyn New Yorkissa uuden levytyksen parissa, ja tuo nyt huippuryhmänsä Runnille.

Fine Dine & Live Jazz 

Fine Dine klo: 18.00

Konsertti klo: 20.00

Liput 17 € 


Fine Dine & Live Jazz 1.11.2023 

Uudistunut Spa Hotel Runni tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille!

Musiikkia klo 18:00- 20:00

Ei sisäänpääsy maksua!

 

Illallis- ja pöytävaraukset:
varaukset@spahotelrunni.fi / 017 768751

 

Fine Dine & Live Jazz @ Runni Spa tarjoaa nimensä mukaisesti upeita makuelämyksiä tunnelmallisen livejazzin parissa.

Timo Hirvonen, piano
Jussi lehtonen, kontrabasso

 


Fine Dine & Live Jazz – Hirvonen / Marjamaa / Sorjonen perjantaina perjantaina 24.11.2023

Iisalmelaisten sydämet sulattanut pianon supertähti Holger Marjamaa (EST) saapuu konsertoimaan Timo Hirvosen Trion seurassa, rummuissa huikeaa kansainvälistä uraa tekevä virtuoosi Severi Sorjonen. 

Fine Dine klo 18.00

Konsertti klo 20.00

Liput 20 € / hlö

Pöytävaraukset

varaukset@spahotelrunni.fi

myyntipalvelu@spahotelrunni.fi