Vihdoin on aikaa… lomalle! Relaa Runnilla!

Tule nauttimaan luonnonkauniista ja historiallisestikin kiehtovasta maisemasta ja miljööstä.

Kesälomatarjouksemme KOLME YÖTÄ KAHDEN HINNALLA 27.6.-7.8.2022. Edullisin yö kaupan päälle! Tule ja nauti olostasi kunnolla!

Nappaa edullinen kesäloma ja levähdä kylpylähotellin ilmastoiduissa, remontoiduissa ja viihtyisissä Superior-huoneissa 3 yötä 2 hinnalla.  Tarjous koskee kaikkia huoneluokkia, myös sviittejä ja vuonna 1904 rakennetun kartanohotellin idyllisiä ja nostalgista tunnelmaa huokuvia huoneita.
* Majoitushintoihin sisältyy runsaat aamiaiset, vapaa spa- ja saunaosaston sekä kuntohuoneen käyttö. Voit myös lainata ulkoliikuntaan välineitä, vuokrata soutuveneen tai kanootit ja käytössä on 9-korinen frisbeegolf-rata.

Tule nauttimaan kesän mauista! KESÄMENU on voimassa elokuun lopulle uusine herkkuineen ja lähiruokaa suosiva listamme tarjoilee niin keveitä kuin tuhdimpiakin eväitä koko perheelle. Tutustu uuteen listaan tästä!

Grillimenu päivällisbuffettissa 25€/hlö
klo 16-19
ke 29.6.
pe 1.7.
la 2.7.
Runsas salaattipöytä ja lämpimät grillistä!

Uudistunut nuotiopaikkamme kutsuu viihtymään riippusillan kupeessa Kiurujoen rannalla. Nuotiopuut ja -makkarat voitte ostaa vastaanotostamme.

Loma täydentyy ihanasti Bella Sagan hyvinvointipalveluilla. Ammattitaitoiset hoitajamme työskentelevät koko kesän, joten varaathan aikasi hierontoihin ja muihin hemmotteluhoitoihin ennakkoon! Lue hoidoista lisää tästä!

Savusaunaamme lämmitetään tiuhaan tahtiin koko kesän! Järjestelemme mahdollisuuksien mukaan yleisövuoroja yksityisvuorojen oheen. Majoittujien savusaunavuorot voit tarkistaa vastaanotostamme.
Saunavuoro poreammeineen majoittujille kesällä 10€/hlö. Ulkopuolisille kävijöille 20€/hlö. Savusaunalle on valmistunut kesäkuun alussa uusi ulkoterassi vilvoitteluun ja ryhmävieraille pukutilat.

Live-musiikin täyttämät illat jatkuvat läpi kesän. Kesän esiintyjäkalenteriin voit tutustua tästä!

Tutustu lisää palveluihimme sivustolla ja vastaamme mielellämme kyselyihin myös puh 017 768 751 tai varaukset@spahotelrunni.fi / myyntipalvelu@spahotelrunni.fi.

Lämpimästi tervetuloa hyvinvoinnin lähteille!