tunnelmallinen Kartanohotelli

Upea mahdollisuus kulttuurihistoriallisten kohteiden ystäville!

Oletko kiinnostunut kulttuurihistoriallisista kohteista? Rakastat majoituselämyksiä, korkealaatuista ruokaa, luontoa sekä hyvinvointia? Nyt on mahdollisuus majoittua yhdestä Suomen vanhimmista hotelleista, joka on rakennettu loputtomasti pulppuavan ihmelähteen lähteen ympärille.

Vuonna 1904 rakennettu ja 2011 entisöity hotellirakennus ja sen huoneet henkivät historiaa nykyajalle ominaisin varustein.

Kartanohotelli sijaitsee keskeisellä paikalla noin 200m päässä Spa Hotel Runnin kylpylähotellilta. Kartanohotelli on myös kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennus tunnettujen suomalaistaiteilijoiden lomanviettopaikkana 1900-luvun alkuvuosikymmeninä.

Varaa itsellesi hyvinvoinnin elämys Spa Hotel Runnilta ja astu ajassa taaksepäin nauttien samalla nykyajan mukavuuksista.

Lisäpalvelut

Lemmikkilisä 20 €/viipymä

Lisävuode 45 €/vrk

Huonehintoihin sisältyy aamiainen, vapaa kylpylän käyttö sekä savusauna sen ollessa avoinna yleisölle.

Huoneiden välisiivous vain pyydettäessä, ilman erillisveloitusta.

Ylellistä majoitusta sviiteissä

Kartanohotellin 19 viihtyisää huonetta (13 x 2 hh ja 5 x 1 hh), Pekka ja Heikki -huoneistot sekä Carl Gustaf -sviitti johdattelevat ikimuistoiseen lomatunnelmaan. Pekka ja Heikki huoneistoissa on minikeittiöt. Kartanohotellin huoneissa on pienet jääkaapit, joihin voi tilata myös minibaarivarustelun ennakkoon. Huoneissa Wi-Fi, taulu-tv, suihku, wc, hiustenkuivain ja vedenkeitin kahvi- ja teehetkiin.

C.G.E. Mannerheim vieraili usein Kartanohotellilla, joten itseoikeutetusti Carl Gustaf -sviitti on saanut tästä nimensä. Marsalkka Mannerheim matkusti Runnille aina sisarensa Sophien kanssa, joten Sophie-huone sijaitsee Carl Gustaf-sviittiä vastapäätä. Kartanohotellin huoneet on nimetty aikansa vieraiden mukaisesti ja huoneista löytyy jokin vieraaseen liittyvä aito yksityiskohta.

Kartanohotellin vakiovieraita olivat mm. Juhani AhoEino LeinoL. OnervaLeevi MadetojaOskar MerikantoAino AckteAkseli Gallen-KallelaPekka ja Heikki Halonen
Kierros Kartanohotellissa kertoo värikkäästi mielenkiintoisen historian tarinoita ihmelähteen ympärille rakentuneesta kylpyläperinteestä sekä Kartanohotellin vaikuttavasta kulttuurihistoriasta.

Majoitu mukavasti Kylpylähotellissa

Nostalgiaa Kartanohotellissa

Karavaanarit

Varaa Majoitus