PERINNE- JA ERIKOISHOIDOT

Perinteiset klassikot ja
monipuoliset erikoishoidot

Perinteiset klassikot ja monipuoliset erikoishoidot

SPA HOTEL RUNNIN HYVINVOINTIPALVELUT TARJOAA LAAJAN VALIKOIMAN niin hemmottelevia ja rentouttavia erikoishoitoja kuin perinteisiä klassikkojakin ammattitaitoisten hoitajien taitavissa käsissä. Erikoisuutena ovat luonnonläheiset ja perinteistä kumpuavat hoitomuodot kuten kuppaus, jäsenkorjaus ja turvehoidot. Valikoimassamme on myös runsaasti erilaisia hierontoja ja saunan hyvää tekevien vaikutusten yhdistäviä saunaterapiahoitoja.

Hoitoihin voit varata ajan vaikka et majoittuisikaan. Hoitolakäyntiin sisältyy kylpylän aukioloaikoina myös vapaa pääsy sauna- ja allasosastolle. Tarkista kylpylän aukiolo hoitoa varatessasi.

VARAA AIKA varaukset@spahotelrunni.fi tai

Ajanvarausjärjestelmästä

Tervetuloa hyvinvoinnin lähteelle!

TURVEJALKAHOITO

jalkojen kuorinta ja jalkaterien hieronta 60 min / 65€

Turvehoito parantaa jalkojen verenkiertoa ja kylmänkestävyyttä. Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit. Turve sivellään nilkkojen yläpuolelle, jonka päälle laitetaan lämpöpakkaukset tai laitetaan jalat lämpimään vesihauteeseen Annetaan vaikuttaa 30 minuuttia, jonka jälkeen kuoritaan jalat ja hierotaan ravitsevalla öljyllä. Todella tehokas ja miellyttävä hoito.

VARAA AIKA

PERINTEINEN KUPPAUS

1 h / 99 €
Sis. saunomisen, vihtomisen, kuppauksen, voileivät ja kotona tehdyn marjamehun

Kuppaus vaikuttaa monipuolisesti parantaen verenkiertoa ja poistaen kuona-aineita. Niska-hartianseudun, selän ja raajojen lihasjännitykset lievenevät, olo virkistyy ja kevenee. Kuppaus on huomattu hyväksi myös korkeasta verenpaineesta ja hemoglobiinista kärsiville sekä helpottaa migreeniä ja jännityspäänsärkyä sekä Fibromyalgian kipuilua. Energiaa virtaa vielä pitkään käsittelyn jälkeen!

VARAA AIKA

KUIVAKUPPAUS

30 min / 45 € tai 60 min/ 85 €

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa lymfanestekiertoa ja lämmittää kehoa. Sopii hoidoksi lihasperäisiin särkyihin, kovettumiin ja jännitystiloihin. Kuivakuppaus voidaan tehdä osaan kehoa tai koko keholle, keskittyen jännitysalueille ja kehon kipukohtiin. Hoito on hyvin tehokas mutta miellyttävä. Hoitoaika 30 tai 60 min. Kuivakuppaus tehdään aina öljyn kanssa, esim. kookosöljy sopii tähän hyvin. Hoitoon kuuluu ilman saunaa tehtäessä aina kevyt hieronta, jolla on kudosta hoitoon valmistava tarkoitus. Hoito voidaan tehdä joko saunassa tai hoitopöydällä.

VARAA AIKA

PERINTEINEN JÄSENKORJAUS

50 min / 65€ tai 90 min / 85€

Jäsenkorjaus perustuu suomalaiseen perinnekulttuuriin ja on tehokas hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia. Auttaa mm. ala- ja yläraajojen sekä selän kiputiloihin, iskiakseen, hengenahdistukseen, korkeaan verenpaineeseen, niska- ja hartiakipuihin, huimaukseen, päänsärkyyn ja migreeniin.

VARAA AIKA

HERMORATAHIERONTA

90 min / 90 €

Hermoratahieronnassa hoidetaan keho kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoutettua myös keskushermosto. Hoidolla saadaan verenkierto, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista, sisäelimet vahvistuvat, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja hormonitoiminta tasapainottuu. Tarkoituksena on herätellä kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan ja sitä kautta sairauksien aiheuttamat oireet saadaan helpottumaan tai poistumaan kokonaan.
Hermoratahieronta sopii kaikenikäisille. Esteenä hieronnalle ovat raskaus sekä äskettäin tehty leikkaus.

VARAA AIKA

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

60 min / 65 €

Äänimaljahoito sopii moneen tarkoitukseen: kun kaipaat rauhoittumista, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet unettomuutta tai jännityksiä kehossasi. Äänimaljahoito sopii hyvin myös aistiyliherkille. Äänimaljoilla on turvallista hoitaa niin aikuisia kuin lapsia sekä myös raskaana olevia. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet, minne hoitajan sormet eivät yllä.
Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen.
Hoidossa lepäät lämpimän viltin alla omat vaatteet päällä. Hoidossa saat levätä ensin päin-, sitten selinmakuulla, soitan kulhoja sekä kehollasi että sen ulkopuolella.

Parihoito sinulle tärkeän ihmisen kanssa 75 min joogamatolla maaten 85€ / 2 hlöä

VARAA AIKA

"KIINALAINEN KUPPAUS" CUPPING

noin 1 h / 65 €

Tulikuppauksessa asetetaan lasikuppeja öljytylle iholle akupisteiden alueelle ja kuppeihin saadaan alipaine käyttämällä kupin sisällä tulta. Kuppeja voidaan myös liu’uttaa iholla. Tämä perinteinen kiinalaisen lääketieteen hoito- ja hierontamenetelmä ennaltaehkäisee kroonisia sairauksia. Se vahvistaa kehon kykyä uudistua, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä tasapainottaa hormonitoimintaa. Se on hyvä keino mm. painonpudotuksen tukena. Cuppingin avulla voidaan hoitaa kehon kipujen lisäksi epämukavaa oloa, uupumusta, masennusta ja ahdistusta. Hoitoa ei suositella heille, jotka sairastavat vakavaa sydän- tai verisuonisairautta tai syöpää.

VARAA AIKA

TUTUSTU ITSEESI

45 MIN / 45 €

Rakenne kiinalaisen lääketieteen mukaan. Tapaamisessa käydään läpi fyysisen kehon sekä psyykkisen ja sosiaalisen olemuksesi ominaisuuksia. Saat vinkkejä mm. ruokailuun sekä henkisen tasapainon säilyttämiseen.

VARAA AIKA

PAINONPUDOTUSOHJELMA CUPPING

PAINONPUDOTUS-
OHJELMA CUPPING

10VK / 490€

Paketti sis. 10 krt Cuppingia, tulikuppausta, noin kerran viikossa. Lisäksi henkilökohtainen ohjaus yksilölliseen ravitsemussuunnitelmaan sekä kehonkoostumusmittaus kahdesti. 
Lempeä tie hyvään oloon!

VARAA AIKA

VYÖHYKETERAPIA, KOKO KEHON
MODERNI VYÖHYKETERAPIAHOITO

VYÖHYKETERAPIA,
KOKO KEHON
MODERNI VYÖHYKETERAPIAHOITO

Modernilla vyöhyketerapialla aktivoidaan kehon omia paranemisprosesseja avaamalla kehon tukoksia lempeällä vyöhykeratahieronnalla ja polaarisella kaksipistepainannalla. Jalkaterästä löytyvistä heijasteista saadaan vahvoja vaikutuksia fyysisen kehon vaivojen hoitamiseksi. Korvanlehtiheijasteet voidaan hoitaa bas-laitteen mikrovirralla.

Hoito aloitetaan aina haastattelulla. Hoito sopii kaikenikäisille ja monenlaisten ongelmien hoitamiseen. Apua voit saada fyysisiin vaivoihin, stressiin, tunne-elämän haasteisiin tai tukemaan omaa kasvuprosessia. Hoitosuhde on aina luottamuksellinen. Keskustelu on osa hoitoa niin halutessasi.

Koko kehon modernivyöhyketerapiahoito:
2h / 120 €
Suosittelemme tätä hoitoa, kun haluat kokonaisvaltaisen, rentouttavan hoidon.

1,5h / 100 €
Tässä hoidossa käsitellään koko keho lyhyemmässä ajassa tai hoidetaan vain tietyt kehon alueet.

Modernivyöhyketerapiahoito osalle kehoa:
1 h / 70 €
Tämä hoito soveltuu parhaiten tietyn fyysisen vaivan hoitoon, hoidossa käsitellään vain tiettyjä kehon alueita, jotka katsotaan haastattelun perusteella tärkeimmiksi.

VARAA AIKA

REIKI ENERGIAHOITO

1 h / 70€

Rei ”Korkeampi tietoisuus tai viisaus” Ki ”Elämän energia” eli Korkeamman viisauden ohjaamaan elämän energiaa.

Reiki on rentouttava ja tasapainottava energiahoito. Hoito tehdään vaatteiden päältä. Käyn kehon läpi päästä jalkoihin asettamalla käteni kehosi eri kohtiin. Hoito on kiireetön, rauhoittava hetki sinulle. Energia virtaa kauttani ja löytää sinne missä sitä tarvitaan.

VARAA AIKA

LÖYDÄ OMA VOIMASI -KESKUSTELUHOITO

LÖYDÄ OMA VOIMASI
-KESKUSTELUHOITO

1 h / 70€

Hoidossa keskitytään miettimään sinun elämäsi vahvuuksia ja haasteita. Mitkä asiat ovat hyvin ja mitkä asiat vaatisivat muutosta? Avuksi voidaan nostaa esimerkiksi voimaeläinkortti.

+ valitsemasi hoito 0,5 h, yhteensä 1,5 h / 100 €

Keskusteluhoidon lisäksi voit valita hoidoksi pään ja niskahartian hierontaa tai jalkaterän vyöhyketerapiaa tai Reiki energiahoitoa puoli tuntia. Hoidon valinnan voit tehdä hoitoon tullessasi.

VARAA AIKA

Opiskelijatyönä suoritettavat hoidot:

KLASSINEN AKUPUNKTIO OPISKELIJATYÖNÄ

60 min / 45€

Klassinen akupunktio vaikuttaa ihmiseen fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Hoidolla voidaan helpottaa ja mahdollisesti parantaa akuutteja, kroonisia, psyykkisiä ja psykosomaattisia sairauksia. Akupunktio sopii myös lääkärin hoidossa oleviin sairauksiin, koska se on erinomainen tukihoito. Hoidolla on mahdollista myös ennaltaehkäistä sairauksia ja lisätä kehon voimavaroja. Klassinen akupunktio auttaa ihmistä sisäiseen tasapainoon ja lähemmäksi omaa todellista itseään.

VARAA AIKA

Muistathan myös suolahuoneen ja infrapunasaunan hyvää tekevät ja terveyttä edistävät vaikutukset!

SUOLAHUONE

40 € / 40 min (1–4 hlö)

TUTUSTU TARKEMMIN

INFRAPUNASAUNA

25 € / 30 min (1–2 hlö)

VARAA NYT!