VASTUULLISUUS

Spa Hotel Runni panostaa vahvasti vastuullisuuteen, sillä se on meille sydämenasia. Pyrimme tekemään positiivista vaikutusta ympäristöön, talouteen ja ihmisiin kaikilla tasoilla toiminnassamme. Vastuullisuus on juurtunut yrityksemme arvoihin, ja sitoutumisemme tähän tärkeään asiaan näkyy selkeästi käytännön teoissa ja jatkuvassa toiminnan kehittämisessä.

Henkilökuntamme koulutus ja perehdyttäminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Panostamme siihen, että jokainen työntekijämme ymmärtää vastuullisen toiminnan merkityksen ja osaa ottaa sen huomioon omassa työssään. Kannustamme ja varmistamme, että kaikki ovat tietoisia ympäristövaikutuksista sekä sosiaalisista ja taloudellisista vaikutuksista, joita yritystoiminnalla voi olla.

Spa Hotel Runnin keittiö arvostaa paikallisia toimijoita sekä puhtaita raaka-aineita ja lähellä tuotettua ruokaa. Ympärivuotisesta vaihtuvasta menustamme löytyy esimerkiksi lähellä tuotettua lihaa Pesolan tilalta, kun taas perunat, sienet, hunaja ja kala saapuvat lähituottajilta. Aamupalalla Ravintolassamme asiakkaat voivat nauttia Runnin alueella tuotettua hunajaa ja reilunkaupan tuotteita. Ravintolastamme voi tilata kolmenruokalajin kasvismenun sekä samalla nauttien vastuullisesti tuotetuista luomuviineistä.

Spa Hotel Runni tarjoaa asiakkailleen monipuolisia luontoaktiviteetteja sekä matalan hiilijalanjäljen aktiviteetteja, kuten frisbeegolfia, pyöräilyä, tennistä ja kanoottiretkiä.

Lisäksi huomioimme vastuullisuuden myös asiakaspalvelussa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ympäristöystävällisiä valintoja, esimerkiksi tarjoamalla täyttöpulloissa olevia shampoita ja vartalonpesuaineita sekä suosimalla ympäristömerkittyjä tuotteita ja materiaaleja hotellissamme.

Vastuullisuus on osa identiteettiämme, ja jatkuvasti pyrimme kehittämään toimintaamme vastuullisemmaksi. Haluamme olla hyvä esimerkki sekä asiakkaillemme että muille yrityksille. Uskomme, että vastuullisuus ei ole vain kilpailuetu, vaan myös kestävän tulevaisuuden rakentamisen avain. Spa Hotel Runni on omalta osaltaan sitoutunut edistämään kestävää kehitystä ja vastuullista matkailua, ja teemme jatkossakin kaikkemme, jotta voimme olla ylpeitä toiminnastamme.

VASTUULLISET TEOT HOTELLIMME ARJESSA.

Suosimme lähellä tuotettua ruokaa, jotta voimme tukea paikallisia tuottajia ja vähentää ruoan kuljetuksen aiheuttamia päästöjä.

Vähennämme hävikkiä ja ympäristön kuormitusta kierrätyksen ja muovin vähentämisen kautta, jatkuvan kehityksen periaatteella.

Hankintapäätöksissämme yrityksen vastuullisuus on ensisijainen kriteeri, jotta voimme tukea eettisiä ja ympäristöystävällisiä valintoja.

Pyrimme vähentämään muovin käyttöä, ravintolassa asiakkaamme voivat nauttia Runnin puhdasta hanavettä

Kylpyhuoneissa on asiakkaiden käytössä shampoo sekä vartalonpesuun tarkoitetut täyttöpullot. Shampoo ja vartalonpesuaine on sertifioitu pohjoismaisella Joutsenmerkillä sekä EU-ympäristömerkillä

Hotellihuoneissa on käytössä avainkortit valaistuksen ohjaamiseen, edistäen energiatehokkuutta.

Suosimme hotelleissamme myös ympäristömerkittyjä tuotteita ja materiaaleja. Valitsemme aina ympäristömerkityn tuotteen, kun se on toimintamme kannalta mahdollista. 

Pyrimme jatkuvasti kehittämään vastuullisuustyötämme ja toimimaan entistä ympäristöystävällisemmin ja eettisemmin. Haluamme tarjota vieraillemme paitsi rentouttavan ja nautinnollisen loman myös mahdollisuuden tehdä positiivinen valinta ympäristön ja yhteiskunnan hyväksi. Vastuullisuus on osa identiteettiämme Spa Hotel Runnissa, ja tavoitteenamme on edistää kestävää kehitystä ja vastuullista matkailua kaikilla tasoilla.

31.3.2023 Spa Hotel Runnille on myönnetty Green Key – sertifikaatti. Green Key sertifikaatin saanut yritys on todennetusti vastuullisuuden edelläkävijä. Sertifikaatti perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja sen vaatimukset ylittävät lain ja säädösten perustason. Olemme todella ylpeitä, että voimme kertoa asiakkaillamme, että olemme hyväksyttyjä maailman johtavaan matkailualan vastuullisuusohjelmaan. Spa Hotel Runnilla olemme sitoutuneet henkilöstömme sekä asiakkaidemme vastuullisuuden ja ympäristötietoisuuden kasvattamiseen sekä pienentämään toimintamme ympäristövaikutuksia. Vastuullisuus näkyy organisaatiomme arvoissa ja toiminnassa jatkossa yhä vahvemmin.


Lisätietoa Green Key – sertifikaatista löydät alla olevasta linkistä.

www.greenkey.fi