Tiimipäivät

MONIPUOLINEN SAVUSAUNATALOMME ON
PIRISTÄVÄ VAIHTOEHTO PALAVEREILLE.

Kuvankauniissa miljöössä virtaavan joen varrella syntyy uusia ideoita kuin sieniä sateella. Taukojen aikana voit virkistäytyä lämpölamppujen alla lasitetulla terassilla lämpimän mustikkamehun kera. Päivän päätteeksi savusauna ja isot porealtaat ovat valmiina hemmotteluun. Savusauna tarjoilut tunnelmallisella saunatuvalla toiveittenne mukaisesti.

Luovamaalaus upeassa kartano miljöössä

”Matkalle et tarvitse lähteä aina kauas, voit lähteä myös matkalle omaan itseesi”
Tule kokemaan mitä on innostua, löytää uudenlaista luovuutta ja päästää irti rajoittavista käsityksistä oman osaamisen suhteen. Tämä on erityisen hyvä niille, jotka eivät ole koskaan maalanneet. Se ei vaadi mitään teknisiä taitoja tai erityisiä kykyjä. Tarvitaan vain avoin mieli sekä halu luoda ja ilmaista värein ja viivoin.

Pääset vielä huudahtamaan: ”Katso kuinka hieno tuli!” Saat maalata omasta sisimmästäsi kumpuavia tunteita ja asioita, käyttää värejä ja välineitä niin luovasti kuin sielusi halajaa.

Maalaamme akryylimaaleilla canvas-pohjalle. Maalaustarvikkeet ja yksi maalauspohja sisältyy hintaan.
Valitse vaatetus, jossa ei haittaa, vaikka maalatessa roiskuisikin.

Kesto n. 3 h

rentouttava ja palauttava jooga

Yin jooga     

Alle 7 henkilöä 90 € / h
7–20 henkilöä 12 €/hlö / h

Ihanan rentouttava Yin. Sopii erinomaisesti dynaamisemman tunnin jälkeen tai palauttavana hetkenä. Tasapainottava Yinjooga edustaa staattisempaa joogatyyliä, jossa teemme asentoja mahdollisimman vähän lihasvoimaa käyttäen. Yin parantaa energiankiertoa kehossa. Ota tunnille mukaan tyynyjä ja viltti.

Jooga (max 10 hlö ryhmä)  alle 7 hlöä 90 € / h
7–20 hlöä 12 €/hlö / h

Yksilöllisesti ryhmille suunnitellut tunnit (alkeis-, jatko, dynaaminen jne)
Hathajooga, Yinjooga, flow-jooga, voimakas flow, slow flow jne

Jooga on ikivanha itsehoito- ja itsekasvatusmenetelmä, jonka perustana ovat keskittyneesti suoritettavat harjoitukset, tietoinen rentoutuminen, luonnollinen hengitys ja sisäisen hiljaisuuden kokeminen. Joogan juuret ovat tuhansien vuosien päässä Intiassa, mutta joogan opetukset ovat yleispäteviä totuuksia ja sen vuoksi aivan yhtä ajankohtaisia nykyään kuin syntyaikoinaan.

Jooga sopii kaikenikäisille – lapsille, nuorille, keski-ikäisille ja senioreille – ja yhtä hyvin naisille kuin miehillekin.  Jokainen joogan harjoittaja työskentelee itsensä kanssa omien edellytystensä mukaisesti ja omista lähtökohdistaan.  Joogaharjoitus on aina uudelleen lempeä pysähdys, jossa kuunnellaan kehoon kirjoitettua elämäntarinaa.

kuumailmapallo lennot

Ajatus lentää!  Kokous vähän korkeammalla! 
TyKy’ ttääkö sydän yläilmoissa!

Kuumailmapallolento on loistava aktiviteetti ja lahjaidea; Olipa kyseessä häät, kihlajaiset, polttarit, syntymäpäivät, valmistujaiset, äitienpäivä, isänpäivä, nimipäivä, kunnianosoitus tai muuten vain.

Lennämme rauhallisesti tuulen vietävänä ammattitaitoisen pilotin ohjatessa palloa ilmavirtoja hyödyntäen. Kuumailmapallo on maailman ensimmäinen toimiva lentolaite ja MOMENTS-retki on samalla matka ilmailun historian alkulähteille. Lennon aikana voit ihailla maisemia linnun silmin ja tallentaa huikeat näkymät kameralla muidenkin katseltaviksi. Lennämme 100–1000 metrin korkeudessa ja aina hyvällä tuulella.

Retkipakettiin sisältyy 1 h lennon lisäksi autokyyti laskeutumispaikalta takaisin ja kuohuviinit & diplomit. Lennot aina illalla, lähtö hotellin pihalta n. 3 h ennen auringonlaskua.

Kyytiin mahtuu kerrallaan 7–8 hlöä.

METSÄRETKI

Lisätietoa tulossa!

PAKOHUONE

Kylmänsodan agentti tarina perustuu tositapahtumiin!

Pakopeli tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden kehittää tiimiäsi, vahvistaa sen yhteistyötaitoja ja yhdessä ratkoa pulmia. Se on interaktiivinen ja hauska tapa haastaa tiimin jäseniä kommunikoimaan tehokkaasti, jakamaan ideoitaan ja löytämään yhteisiä ratkaisuja. Pakopeli ei ainoastaan testaa tiimin kykyä ratkoa ongelmia, vaan myös vahvistaa ryhmähengen tunnetta, kun jokainen osallistuja tuo oman panoksensa pelin edetessä. Tämä elämyksellinen harjoitus ei ainoastaan innosta tiimiäsi, vaan myös tukee sen kasvua ja yhtenäisyyttä.

2-3 pelaajaa 60 €

4-5 pelaajaa 85 €

6-7 pelaajaa 105 €