UnoU

PIKKUJOULUT SPA HOTEL RUNNILLA

Tätä reissua eivät tiimiläiset halua jättää väliin! Vietä ikimuistoiset pikkujoulut Spa Hotel Runnilla!

Tervetuloa viettämään unohtumattomia pikkujouluhetkiä yhdessä tiiminne kanssa upeissa luonnonmaisemissa Spa Hotel Runnille. Tarjoamme teille täydellisen paketin, joka yhdistää rentouttavan tunnelman, herkullisen ruoan ja laadukkaat aktiviteetit sekä kattavan ohjelmatarjontamme, jotka takuuvarmasti saa joulumielen nousemaan huipputasolle.

Pikkujoulupakettiimme sisältyy ylellinen majoitus viihtyisissä huoneissamme. Kokoustilamme tarjoavat tilavan ja viihtyisän ympäristön erilaisille ohjelmille sekä pikkujoulutilaisuuksille, olipa sitten kyseessä perinteinen jouluillallinen, tanssia ja musiikkia tai vaikkapa hauskaa yhdessä tekemistä.

Joulunajan herkut ovat tietenkin olennainen osa pikkujoulujen tunnelmaa, ja me Spa Hotel Runnissa tarjoamme teille herkullisen joulubuffetin, joka hivelee makuaisteja Voitte nauttia perinteisistä jouluruoista sekä herkullisista jälkiruoista, jotka tuovat takuuvarmaa joulufiilistä.

Pikkujoulut ovat aikaa, jolloin tiimityöntekijät voivat rentoutua ja nauttia yhteisestä ajasta. Spa Hotel Runni tarjoaa teille kaiken tarvittavan, jotta voitte luoda ikimuistoisia muistoja yhdessä ja ladata akkuja tulevaa vuotta varten.

Ota yhteyttä meihin, niin räätälöimme juuri teidän yrityksellenne sopivan pikkujoulupaketin. Takaamme, että teidän pikkujoulunne Spa Hotel Runnissa ovat unohtumattomat ja täynnä joulun taikaa!