YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Thomas Hotel

Kaipaisitko lomalle sittenkin vähän kauemmaksi?

Yhteistyöhotellimme Thomas tarjoaa uskomattoman autenttisen lomakokemuksen kuvankauniissa Monolithoksen kylässä, Rodoksen lounaisrannikolla. Monolithos on pittoreski vanha kylä korkealla vuoristossa, jossa yhdistyvät harvinaislaatuisella tavalla henkeäsalpaavat vuoristomaisemat, vuosisatojen vanha historia alkuperäisine rakennuksineen sekä luonnonmuovaamat, puhtaat rannat.

Monolithoksen aitoon kreikkalaiseen elämäntapaan ja historiallisiin kohteisiin pääset tutustumaan pintaa syvemmältä viettämällä muutaman vuorokauden vaikkapa osana saaren kiertomatkaa. Alue on myös vaeltajien suosiossa. Rodoksen pääkaupunkiin on matkaa 75km ja Diagorasin kansainväliselle lentokentälle 60km.

Thomas Hotel on ihastuttava ja aito kreikkalainen yksityisen omistama Bed & Breakfast hotelli, joka sijaitsee Monolithoksen kylän keskustassa. Lähellä on kolme tavernaa ja pieni marketti. Kylässä ei ole isompia supermarketteja. Thomasissa tutustut kreikkalaiseen sydämellisyyteen, paikallisiin ihmisiin ja herkullisiin luomutuotteisiin.

Tutustu Thomas Hoteliin ja Monolithoksen ainutlaatuiseen ympäristöön

www.thomashotel.gr

Lisätietoja suomeksi Satulta
puh 0400 929 555 tai satu.jokihalme@spahotelrunni.fiThomas Hotel Giorgos Thyris
+ 30 697 393 8494 tai info@thomashotel.gr