PIKKUJOULUT

Erityisen Iloiset Lähipikkujoulut!

Mieleenpainuvat pikkujoulut Spa Hotel Runnin upeassa miljöössä. Rentoa meininkiä & hauskuuksia unohtamatta maittavaa ruokaa ja hyvää juomaa!

Pikkujoulupaketti 49 € / hlö
sis. tervetuliaisglögin, joulubuffan ja ohjelman

Yön yli juhlijoille 120 € / hlö/ vrk
sis. majoituksen 2hh:ssa, aamiaisen, kylpylän- ja savusaunan käytön sekä ohjelmalipun

VARAA NYT

La 27.11 klo 21

GIMME ABBA -bileshow
Show & JouluDinner

Gimme ABBA on viisihenkinen yhtye, joka koostuu neljästä solistista ja kiipparistista. Tuoreen kokoonpanon yhteistyö on alusta asti sujunut saumattomasti, ja kaikkien yhteisenä intohimona on tuoda legendaariset kappaleet modernisoituina niin vanhojen kuin uusienkin Abba-fanien kuultaviksi. Upeat, modernit ja esitystä varten tehdyt laadukkaat taustanauhat ovat tyylikkäät ja herättävät kaikkien rakastamat klassikkobiisit uudella tavalla eloon. Tribuuttiyhtyeen sovituksia kuunnellessa nautit ja hämmästyt.


Pe 3.12. klo 20  &  La 4.12. klo 20

FIRMAN PIKKUJOULUT -sketsikomedia

Ihan karmeaa kohellusta ja poskettomia tyyppejä! Heikompaa hirvittää, mutta sekös haittaa! Nyt ei kainostella, sen takaavat Tippurivaaran Isäntä, Pedro Gazpacho de la Renttu, Ylihoitaja Anneli Alakosteikko ja muut hervottomat vipeltäjät. Välillä raikaavat musiikkinumerot niin että talitintit meinaavat oksilta pudota. Pidä penkistä kiinni, kun Firman pikkujoulut – sketsikomedia aloittaa maailmanvalloituksen! Varaa liput pian ja varmista itsellesi pikkujoulujen makeimmat naurut!

Rooleissa: Sakari Kautto, Lasse Tenhunen ja Eeva Eloranta. Ohjaus Eeva Lappalainen.

Ilta jatkuu hyväntuulisesti parketilla vauhdikkaan musan tahdissa!


SAVUSAUNAPIKKUJOULUT

SAVUSAUNA-PIKKUJOULUT

Tervetuloa nauttimaan lempeistä jättisaunan löylyistä ja savusaunatalon ihanasta tunnelmasta. Mieli lepää ja hipiä heleytyy kitkuttomissa löylyissä!

Saunasta voi pulahtaa katetun terassin porealtaisiin ihaillen Kiurujoen maisemaa ja saunan jälkeen nautitaan herkullinen jouluateria tunnelmallisessa tuvassa.

Hinta: 59 €/hlö ( 10–30 hlö)
Sis. Savusaunatalon omalle porukalle, tervetuliaisglögin (alkoholiton) sekä jouluateria

VARAA NYT

Tutustu myös muihin palveluihimme ryhmille!

RYHMILLE