RUNNIN TURVE SELKÄ    45 MIN     60 €
Hoidossa vesihauteessa lämmitetty turve sivellään selkään. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää hartioista ristiselkään asti. Selän päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 20 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti kädet ja pää. Turve poistetaan selästä lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon kruunaa upea selän hieronta öljyllä.

 

RUNNIN TURVE RITUAALI     120 MIN    100
Kokonaisvaltainen elämyshoito. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti elämyksestä!
Suomen luontoäidin oma aarre – turve, joka on kuin hyvin säilynyt salaisuus, tekee koko kehollesi ihmeitä.
Hoidossa vesihauteessa lämmitetty turve sivellään ensin selkään ja sitten jalkoihin. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää hartioista ristiselkään ja kantapäihin asti. Selän ja jalkojen päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 20 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti kädet ja pää. Turve poistetaan selästä ja jaloista lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon kruunaa upea selän ja jalkojen hieronta luomuöljyllä.

Hoidon jälkeen olo todella rentoutunut, iho on silkkisen pehmeä, kirkas ja nuorekkaan elastinen. Elvyttää koko kehoa vilkastuttamalla aineenvaihduntaa sekä ääreisverenkiertoa. Laukaisee stressiä, auttaa poistamaan jännitystä kehosta ja mieli rentoutuu.
Luonnosta on aina ammennettu hyvinvointia niin keholle kuin mielelle!

 

RUNNIN TURVESAUNA      60 MIN        55 € / hlö     min. 2 henkilöä
Koe puolisosi tai ystäviesi kanssa turpeen rentouttava ja terveyttä edistävä kokemus, jonka jälkeen olo on kevyt ja rentoutunut.
Turve kuorii, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Turvesaunan lämpötila on max. 60 astetta. Turpeen annetaan vaikuttaa iholla 20-25 min.
Vaikutusajan jälkeen turve huuhdellaan suihkussa pois. Saunan jälkeen voitte rentoutua hetken Ahtisaunan tiloissa. Tarjolla raikasta vettä, suolaa ja pientä purtavaa.

 

KÄDET & JALAT
Hetki sinun hyvinvoinnillesi ja terveydellesi
Lempeitä hoitoja jaloille ja käsille, jotka kaipaavat kepeyttä, pehmeyttä ja kosketusta.

RUNNIN KLASSIKKO JALKA  50 MIN 67 € 
Perinteinen jalkahoito, jossa hoidetaan kynnet ja jalkojen iho.
Hoito aloitetaan puhdistavalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen jalkapohjista poistetaan karheumat ja mahdolliset kovettumat joko veitsellä tai rullukalla. Kynnet muotoillaan ja kynsinauhat hoidetaan. Tarvittaessa paksuuntuneiden kynsien ohennus poralla. Hoidon lopuksi jalkaterien vyöhyketerapeuttinen hieronta eteerisellä tai tuoksuttomalla luomuöljyllä. Lopuksi jalat saavat vielä silauksen ravitsevasta jalkavoiteesta. Tuloksena pehmeät ja hyvinvoivat jalat.
Hoidossa käytetään erityisesti jaloille suunniteltuja luonnonkosmetiikan tuotteita.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN VILLIYRTTI JALKA  60 MIN 75 €  
hemmottelu jalkahoito, jossa hoidetaan kynnet ja jalkojen iho.
Hoitoon sisältyy rentouttava villiyrttijalkakylpy, suloisen pehmeä yrttihunajakuorinta, mahdollisten kovettumien poisto veitsellä tai rullukalla sekä kynsien ja kynsinauhojen hoitaminen. Hoito ei sisällä paksuuntuneiden kynsien ohentamista tai muita erikoistoimenpiteitä. Hoidon kruunaa jalkojen ja säärien vyöhyketerapeuttinen hieronta luomuyrttiöljyllä. Hoito rentouttaa mielen ja keventää jalkasi.
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman.
Hoidossa käytetään erityisesti jaloille suunniteltuja suomalaisia luonnonkosmetiikan tuotteita sekä paikallisia villiyrttejä sekä paikallista hunajaa.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN TURVE JALKA  60 MIN 68 €
Rentouttava jalkahoito, joka vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa ja edesauttaa kolottavia jalkoja.
Hoidossa vesihauteessa lämmitetyt turvepussit laitetaan jalkoihin. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää nilkkoihin asti. Jalkojen päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 30 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti kädet ja pää. Turve poistetaan jaloista lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Tarvittaessa kovettumia hoidetaan vielä poralla. Hoidon kruunaa jalkojen ja säärien vyöhyketerapeuttinen hieronta luomuyrttiöljyllä. Hoito pehmentää kovettumia ja keventää & rentouttaa kylmiä, väsyneitä jalkoja.
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman. HUOM! Hoito ei sisällä kynsihoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.
Hoidossa käytetään suomalaista Lehtopeatin turvetuotteita sekä paikallisia villiyrttejä sekä paikallista hunajaa.

 

RUNNIN SALAINEN METSÄ JALKAHOITO             60 MIN  85  €
Ylellinen, hemmotteleva Spa-jalkahoito.
Hoito sisältää jalkojen kosteuttavan jalkakylvyn luomuöljyillä. Ihanan suolakuorinnan sääriin asti.
Kantapäiden ja kynsien hoidon. Hemmottelevan ja virkistävän piparminttu-jalkanaamion sekä pitkän rentoutushieronnan luomuöljyllä koko jalkateriin ja sääriin.
Lopuksi jalat saavat vielä silauksen ylellisestä kermaisen kuohkeasta jalkavoiteesta.
Tuoksumaailmassa on erotettavissa männyn, katajan, rosmariinin ja piparmintun tuoksut, jotka rauhoittavat mieltä. Kokonaisvaltainen jalkahoito, joka vie sinut ihanalle retkelle kotimaiseen metsään.
Hoidossa käytettävät tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Tuotteiden luonnollisuusaste vaihtelee 98% ja 100% välillä.  Elämyshoito ei käy tuoksuallergikoille!
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman. HUOM! Hoito ei sisällä paksuuntuneiden kynsien hoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

 

RUNNIN RITUAALI JALKA & PÄÄ  120 MIN   135  €
Kokonaisvaltainen elämyshoito. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti elämyksestä!
Todellinen jalkojen, käsien ja pään hemmotteluhoito, jossa laadukkaat tuotteet ja eri hierontatekniikat saavat aikaan taivaallisen kokemuksen. Hoito sisältää jalkojen kosteuttavan jalkakylvyn luomuöljyillä. Ihanan suolakuorinnan sääriin asti. Kantapäiden ja kynsien hoidon. Hemmottelevan ja virkistävän piparminttu-jalkanaamion sekä pitkän rentoutushieronnan luomuöljyllä koko jalkateriin ja sääriin. Lopuksi jalat saavat vielä silauksen ylellisestä kermaisen kuohkeasta jalkavoiteesta.
Todellinen stressin kokonaisvaltainen lievityshoito, joka vie sinut ihanalle retkelle kotimaiseen metsään.
Jalkanaamion aikana hierotaan kädet ja jalkahoidon jälkeen on vuorossa pään rentouttava hemmotteluhoito. Access Bars -tekniikalla päästä käydään läpi 32 eri pistettä.
Hoidossa käytettävät tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Tuotteiden luonnollisuusaste vaihtelee 98% ja 100% välillä. Tuotteissa tuoksuu ihana suomalainen mäntymetsä ja raikas piparminttu. Elämyshoito ei käy tuoksuallergikoille!
Hoidon aikana voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman.
Pssst. Vai haluatko nauttia kuohuviinilasillisen? Piccolo kuohuviinipullo lisämaksusta 10 €, löytyy myös alkoholiton tuote.

HUOM! Hoito ei sisällä paksuuntuneiden kynsien hoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.

Lisäpalveluna:
Varpaan kynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, minikynsilakan saat mukaasi.
Varpaan kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN KLASSIKKO KÄSI  60 MIN   60 €
Kaunistava ja hemmotteleva hoito käsille ja kynsille.
Kädet kuoritaan pehmeiksi ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan ja kämmenille levitetään ravitseva naamio. Kädet ja käsivarret hierotaan ravitsevalla öljyllä, jossa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat. Hoito huipentuu kynsien lakkaukseen valitsemallasi kynsilakalla, jonka kuivumisaikana saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta.

Lisäpalveluna:
Sormien kynsien Vinylux -lakkaus hoidon yhteydessä + 16 €, Vinylux- kynsilakan saat mukaasi.

 

RUNNIN TURVE KÄSI  45 MIN   50 €
Rentouttava käsihoito, joka vilkastuttaa käsien verenkiertoa ja lämmittää kylmiä käsiä.
Hoidossa vesihauteessa lämmitetyt turvepussit laitetaan käsiin. Samettisen pehmeä, lämmin turve yltää ranteisiin asti. Käsien päälle asetetaan turvelämpöpakkaukset ja annetaan turpeen vaikuttaa 25 min. Vaikutusajan aikana hierotaan kevyesti jalkaterät ja pää. Turve poistetaan käsistä lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon kruunaa käsien ja käsivarsien hieronta luomuyrttiöljyllä.
Hoidon jälkeen voit nauttia lämpimän villiyrttiteen hunajan kera tai raikkaan kylmän piparminttujuoman. HUOM! Hoito ei sisällä kynsihoitoa tai muita erikoistoimenpiteitä.
Hoidossa käytetään suomalaista Lehtopeatin turvetuotteita sekä paikallisia villiyrttejä sekä paikallista hunajaa.

 

RUNNIN TURVE KASTEHELMI KASVOHOITO       50 MIN     55 €
Hemmotteleva kasvohoito, johon ei sisälly kasvojen ihon erikoistoimenpiteitä.
Suomen luontoäidin oma aarre – turve, joka on kuin hyvin säilynyt salaisuus, tekee kasvojen iholle ihmeitä.
Kasvoille, kaulalle ja dekolteelle sivellään samettisen pehmeää. erittäin hienojakoista turvetta. Naamion annetaan vaikuttaa 10 min. jonka jälkeen turve poistetaan lämpimillä kosteilla pyyhkeiilä. Turvenaamion aikana hierotaan hellästi kädet ja pää. Puhdistetuille alueille hierotaan luomuöljyä ja lopuksi tehdään hellävarainen imukuppihieronta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle,
Hoidon jälkeen iho on silkkisen pehmeä, kirkas ja nuorekkaan elastinen.

Lisäpalveluna:
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 20-40 €