Spa Hotel Runnin Spektaakkelimainen Uusi Vuosi!

Tervetuloa vuoden vaihtumisen juhlaan, joka on suurempi ja upeampi kuin koskaan ennen! Spa Hotel Runnilla vietämme tänä vuonna kolmepäiväistä uuden vuoden tapahtumaa, joka on täynnä huikeita elämyksiä ja unohtumattomia hetkiä.

📆 Tapahtuman aikataulu:

  • Perjantai 29.12: Stand up komiikkaa ja naurua luvassa koko illan!
  • Lauantai 30.12: Samba Carnival Show, joka tuo mukanaan brasilialaisen karnevaalin ilon ja värikkään tanssin.
  • Uudenvuodenaatto 31.12: Lavalla nähdään jazz-musiikin huippuja, jotka saavat sydämemme sykkimään rytmikkäästi vuoden vaihtuessa.

Tämä kolmepäiväinen spektaakkeli on täydellinen tapa juhlistaa uutta vuotta yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Valmistaudu nauttimaan herkullisista juomista ja maistuvista ruoista samalla kun nautit huikeasta viihteestä ja lumoavasta tunnelmasta.

Varaa paikkasi ajoissa ja liity mukaan vuoden vaihtumisen juhlaan, joka jää ikuisesti mieleesi. Spa Hotel Runnin Spektaakkelimainen Uusi Vuosi odottaa sinua ja rakkaitasi!

Tervetuloa Uuden Vuoden Ruokatorille Spa Hotel Runnille!

Päivämäärä: 31. joulukuuta Kellonaika: 18:00 – 22:00

Valmistaudu astumaan herkullisten makujen ja ainutlaatuisen tunnelman maailmaan Uuden Vuoden Ruokatorilla! Olemme koonneet yhteen runsaan valikoiman gastronomisia nautintoja. Tule mukaan ja anna aistiesi vaeltaa Runnin artesaani pöydästä aina taivaallisiin jälkiruokapöytiin saakka.

Uudenvuodenaattona tärkeintä on jakaa tämä ainutlaatuinen hetki parhaassa seurassa. Löydä paikkasi ystävien ja perheen keskeltä, sillä yhdessä vietetty aika on korvaamatonta. Hengitä syvään ja anna itsesi uppoutua tunnelmaan, joka täyttää huoneen – täällä jokainen hetki on ikimuistoinen.

Tervetuloa nauttimaan Uuden Vuoden Ruokatorin antimista, hyvästä seurasta ja ennen kaikkea unohtumattomasta tunnelmasta. Tämä on hetki, joka ansaitsee juhlistamisen parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Varaa paikkasi nyt ja liity mukaan tähän herkulliseen juhlaan!

Varaukset:

Majoitus/ Ajanvaraukset: myyntipalvelu@spahotelrunni.fi / 040 6671 846