LÖYDÄ SISÄINEN KUNINGATTARESI -luento & workshop 13.4.2024

Spa Hotel Runnilla klo 15.00-17.30

 

Sunneva Sjögrén on yrittäjä, LCF Life Coach, YJEAT, valmentaja, juontaja ja innostava puhuja, jonka intohimona on kaikenikäisten itsetuntemuksen vahvistaminen ja positiivinen viestintä.

Sunneva on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa yli 20 vuotta ja tuottanut Miss Suomi -kilpailua ja -kiertuetta vuodesta 2010 lähtien. Oma missio vain vahvistui Miss Suomi -kandidaatteja valmennettaessa.

”Tarvitsee olla supervahva, kun antaa itsensä julkisen arvostelun alle. Naisten voimaannuttaminen ja itsetunnon kohottaminen onkin suurin intohimoni.”

 

Sunneva on vuosien varrella valmentanut ja ohjannut lukuisia naisia löytämään omat vahvuudet ja etenemään urallaan. Sunneva on valmentajana innostava, avoin, eläväinen ja motivoiva. Sunneva haluaa auttaa sekä haastaa ihmiset löytämään oman sisäisen hehkun sekä saada jokaisen ihmisen äänen kuuluville. 

 

”Itsetuntoa ja itsevarmuutta vahvistamalla jokainen pystyy sanomaan ääneen oman sanomansa ja sen mitä haluaa. Kun uskot itseesi, maailma on sinun!”

Löydä sisäinen kuningattaresi -valmennus on Sunneva Sjögrénin ” nimikko” -valmennus, joka on syntynyt palavasta halusta auttaa kaikkia naisia löytämään omat vahvuudet ja vahvistamaan omaa itsetuntoa. 

Löydä sisäinen kuningattaresi Sunnevan kanssa:

Kuningattaren rentoutushetki: Mielikuva matka omaksi kuningattareksi 

Kuningattaren itsetunto -opastus – Luento ja vinkit 

Kuningattarien workshop – omat harjoitukset mukaan kotiin 

Yhteinen kuningatar hetki & lasi kuohuvaa

Klo 20.30 Sami Rosholm & Casanova tanssit, liput kuningattarille vain 8 €!

 

Ilmoittautumiset viimeistään 8.4.2024

myyntipalvelu@spahotelrunni.fi 

Osallistumismaksu 20 € henkilö / majoittuvat 10 € henkilö