Jalkahoidot

Turvejalkahoito, jalkojen kuorinta ja jalkaterien hieronta

Turvehoito parantaa jalkojen verenkiertoa ja kylmänkestävyyttä. Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit. Turve sivellään nilkkojen yläpuolelle, jonka päälle laitetaan lämpöpakkaukset tai laitetaan jalat lämpimään vesihauteeseen Annetaan vaikuttaa 30 minuuttia, jonka jälkeen kuoritaan jalat ja hierotaan ravitsevalla öljyllä. Todella tehokas ja miellyttävä hoito. (HUOM. Ei sisällä kynsihoitoa)
60 min 65,-


Klassinen Jalkahoito
sis. • jalkakylpy • jalkojen tarkistus • kynsien- ja ihonperushuolto • kynsien ohennus ja lyhennys • ihovaurioiden hoito • jalkaterien hieronta
67€


Ihan Paras Jalkahoito “Deluxe”
sis. • jalkakylpy • jalkojen tarkistus • kynsien- ja ihonperushuolto • kynsien ohennus ja lyhennys • jalkojen kuorinta tai naamio • jalkaterien hieronta Kynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä 12,- Lakkapullon saa mukaan!
89€


Kiinalainen jalkahieronta
sis. jalkakylpy, kuuma tee ja hieronta Hieronta tehdään jalkapohjien ja jalkaterän heijastealueille ja hoidetaan sen kautta koko kehoa. Hoito on shiatsuun pohjautuva jalkojen alueen akupisteiden ja energiaratojen käsittely, joka rentouttaa, virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.
45€

 

Kasvohoidot

“Helahoito” kasvohoito 
Ihon pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Kulmakarvojen siistiminen ja häiritsevien ihokarvojen poisto. Kasvojen, kaulan sekä dekolteen hieronta. Kasvonaamio ja kosteusvoide ihotyypin mukaisesti.
1 h 20 min. 97 €


Kosteuttava “Fresh up” – kasvohoito
Kosteuttava kasvohoito elävöittää ja rauhoittaa ihosi, stimuloi solujen aineenvaihduntaa sekä estää ihon kuivumista. Tuloksena saat kauniin ja elastisen ihon, joka näyttää kuulaalta ja hyvinvoivalta. Kosteuttava kasvohoito sopii hienosti kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy: Tuotteet ihotyypin mukaan; Alkupuhdistus, kevyt kuorinta, tehoste, kasvohieronta ja pitkävaikutteinen kasvonaamio .
69€


“Ihan vain” Ihonpuhdistus 60 min.
“Ihan vain” Ihonpuhdistus 60 min. 71 € Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Naamio ja kosteuttava voide ihotyypin mukaisest
72€


Zoner kasvohoito -Anti age 3 in 1 laitehoito
Kolmivaiheinen laitehoito: INFRAPUNA BIOSTIMULAATIO – madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihon sävyä ja soluaineenvaihduntaa. RADIOLIFT-KASVOJEN ILMEEN KOHOTUS – täyttää ja liftaa ihoa välittömästi ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan. MESOPORAATIO – tehotiivisteen tehokas imeytys elektroporaation avulla mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoontumista ja tulehdusriskiä verrattuna neulamesoterapiaan. Zoner- kasvohoito on miellyttävä ja hellä, mutta tehokas kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon vaikutukset: Välittömästi kiinteytynyt iho. Hoidon vaikutus jatkuu jopa 4-6 kk progressiivisesti. Syväkosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä, selkeyttää piirteitä, stimuloi kollageenisynteesiä ja stimuloi solun energiatuotantoa.

 

Värimaailma

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys (kulmat muotoillaan nyppimällä)
kesto 30-40 min / 40€


Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys
25€


Kulmien värjäys
Kulmien kestovärjäys
20€


Kulmien siistiminen
20€


Päivämeikki
Luonnollinen ja kaunistava ehostus luomumeikkisarjalla hoidon jälkeen tai vaikkapa tanssi-iltaan.
35€


Juhlameikki
Kaunis meikki kaikkiin juhliin toiveittesi mukaan luomumeikkisarjalla.
55€


Häämeikki
Häämeikki 60 min. Sisältää koemeikin.
110€


Värianalyysi
Värianalyysi 90 min. hinta: 140 € Tulet tietämään oman värivuodenaikasi. Värianalyysi varmistaa, että löydät aina parhaita puoliasi korostavat värisävyt. Tule huomaamaan miten helppoa on yhdistellä värejä keskenään ja näin luot yksilöllisen ilmeen. Saat oman henkilökohtaisen värikartan, jota käyttäen vaatteiden osto helpottuu.
140€


Meikkivärianalyysi
Mitkä ovat parhaat meikkivärisi? Oletko värisävyiltäsi viileä, neutraali vai lämmin? Luonnollinen, kaunis meikki korostaa kasvojesi piirteitä tuoden parhaimmat puolesi esille. Teet itsellesi meikin värikonsultin opastuksella. Saat mukaasi oman meikkivärikartan ja meikkiohjeen.
65€


Väriluento kesto, 2 x45 min (ryhmän koko: ei rajaa)
Väriluento kesto 2 x45 min Esittely ja johdanto 5 min Värien viestit vaatetuksessa 10 min Värivitamiinit 11 avainväriä 20 min Jokaiselle sopivia värisävyjä 10 min Perusvärit 10 min Korostevärit 5 min Värianalyysi 30 min Yhdelle osallistujalle tehdään värianalyysi! Hintatiedustelut : myyntipalvelu@spahotelrunni.fi

Tutustu myös muihin hyvinvointipalveluihimme!

Tutustu myösmuihin hyvinvointi-palveluihimme!

HYVINVOINTIPALVELUT