HOITAJIEN ESITTELY

Tervetuloa tutustumaan Hoitola Bella Sagan ammattilaisiin!

Sanna Leskelä

Sannan unelma asiakaslähtöisestä käsityöammatista toteutui 2018, kun hän valmistui kosmetologin ammattiin. Kosmetologin työssään Sanna käyttää ammattikosmetiikkaa, jolla on turvallista räätälöidä kaikille ihotyypeille sopivia hoitoja ja asiakas mukaansa myös hoitoja tukevat ohjeet kotihoitoon tuotesuositusten kera.

Sannalle kokonaisvaltainen hyvinvointi ja estetiikka ovat tärkeitä vahvaa elämää parantavia voimia, joita hän haluaa tarjota eteenpäin. Sanna on suorittanut työn ohessa Liikunnanohjauksen peruskurssin sekä Suomen Kuntoliikuntaliiton Liikuttajatutkinnon. Sanna on valmistunut 2021 myös Senior Personal Traineriksi. Tämä koulutus antaa syventävää tietoa ikääntyvien liikunta- ja toimintakyvyn kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Päivi Korhonen

Päivi on toiminut vyöhyketerapeuttina vuodesta 2000 alkaen, Reiki energiahoitajana vuodesta 2016 ja valmistunut myös erä- ja luonto-oppaaksi 2021. Aiemmin Päivi on toiminut 11 vuoden ajan terveydenhoitajana.

Päivi ohjaa ihmisiä löytämään sisintä itseään ja hoitamaan myös itse itseään. Päivi on myös toisena ylläpitäjänä ja bloggaajana www.luonnonmukainenitsehoito.fi sivustolla.

Päiviltä voit varata vyöhyketerapiahoitoa, Reiki energiahoitoa ja Löydä oma voimasi -keskusteluhoitoa. Päivi hoitaa ja auttaa Sinua suurella sydämellä saavuttamaan täydellistä terveyttä Ja olemaan onnellinen. Sinä ansaitset sen.

Anne Eskelinen

Anne on sairaanhoitaja ja jalkahoitoja, jonka jalkahoidosta asiakas lähtee kevein askelin. Anne luo hyvän mielen lisäksi uutta hehkua myös kasvoillesi arki-, juhla- tai häämeikillä.
Annen intohimona on suoliston hyvinvointi. Osallistumalla Annen mikrobiomiluennoille olet tuoreimman tiedon äärellä.

Annelta varattavat palvelut ovat perinteinen jalkahoito, arki-ja juhlameikit, väri-ja tyylianalyysit
sekä yksilöllinen ravitsemusneuvonta ja mikrobiomiluennot.

Saija Nivamo

Saija on kouluttautunut laajasti hyvinvoinnin ja liikunnan alueella. Saija on mm. hyvinvointivalmentaja, liikunnanohjaaja, Firstbeat-asiantuntija sekä joogaohjaaja. Saijan hoitoihin kuuluvat myös äänimaljahoidot ja sointukylvyt, hot stone -kuumakivihieronta, erilaiset rentoutus- ja hemmotteluhoidot sekä perinteinen jäsenkorjaus.

Niina Lähderinne

Niina toimii hyvinvointivalmentajana ja opiskelee tällä hetkellä klassista akupunktiota ja kiinalaista lääketiedettä. Niinan hoitojen valikoimaan kuuluu kuumakivihieronta ja tulikuppaus. Niinan aktiiviseen arkeen energiaa tuovat perheen lisäksi hevoset ja koira.

Raili Willman

Raili on koulutettu hieroja ja lähihoitaja, jolle hyvinvointi on sydämen asia. Raili hoitaa ikäihmisiä palveluasumisen puolella ja tekee myös klassista hierontaa sekä kuumakivi- ja suklaahierontaa. Omaa energiaa hyvinvointityöhön Raili tankkaa lenkkipoluilta ja lastenlasten kanssa touhuamisesta.

Teija Hiltunen

Teija on SKY-kosmetologi, fytonomi ja saunaterapeutti. Teijan arvona on kokonaisvaltainen hyvinvointi, johon kuuluu ihon sisäinen ja ulkoinen hoito. Kun mieli, keho ja tunne ovat tasapainossa, on hyvä olla.

Pirjo Kumpulainen

Hierojakuppari Pirjo on vanhan kansan eli perinnehoitojen tekijä. Pirjon hoitomuotoina ovat hermoratahieronta, kalvokäsittely ja verikuppaus sekä perinteinen hieronta imukuppeja hyödyntäen.

Tapani Niskanen

Jäsenkorjaaja Tapsa on ihmeidentekijäksikin kutsuttu hieroja ja jäsenkorjaaja. Tapsalla on ammattitaitoa ja kokemusta vuosikymmenien ajalta. Vapaa-aikoina hevosia ja hevosurheilua harrastavan Tapanin palkitsevimpia hetkiä työssä ovat hetken, kun huomaa asiakkaan vaivan jääneen hoitopöydälle jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Rentouttavia ja voimaannuttavia hoitoja

VARAA TÄSTÄ