Tätä reissua eivät tiimiläiset halua jättää väliin! Vietä ikimuistoiset pikkujoulut

Spa Hotel Runnilla!


Hemmottelevat ja ikimuistoiset pikkujoulut Spa Hotel Runnissa!

Tervetuloa viettämään unohtumattomia pikkujouluhetkiä yhdessä tiiminne kanssa upeissa luonnonmaisemissa Spa Hotel Runnissa. Tarjoamme teille täydellisen paketin, joka yhdistää rentouttavan tunnelman, herkullisen ruoan ja laadukkaat aktiviteetit sekä kattavan ohjelmatarjontamme, jotka takuuvarmasti saa joulumielen nousemaan huipputasolle.

Pikkujoulupakettiimme sisältyy ylellinen majoitus viihtyisissä huoneissamme, joissa voitte rentoutua ja valmistautua illan juhlaan. Kokoustilamme tarjoavat tilavan ja viihtyisän ympäristön erilaisille ohjelmille ja pikkujoulutilaisuuksille, olipa sitten kyseessä perinteinen jouluillallinen, tanssia ja musiikkia tai vaikkapa hauskaa yhdessä tekemistä.

Kokoustiloihin pääset tutustumaan linkin kautta https://spahotelrunni.fi/kokous-tykypaivat-tiimipalaveri/kokouspaketit-kokous-kokoustilat-kokouspaivat-iisalmi/

Joulunajan herkut ovat tietenkin olennainen osa pikkujoulujen tunnelmaa, ja me Spa Hotel Runnissa tarjoamme teille herkullisen joulubuffetin, joka hivelee makuaisteja Voitte nauttia perinteisistä jouluruoista sekä herkullisista jälkiruoista, jotka tuovat takuuvarmaa joulufiilistä.

 

LAUANTAINA 9.12 klo 20 LIVE JAZZ joulukonsertti Antti Koivula, Severi Sorjonen, Mikko Antila

Jouludinner klo 18.00

Live Jazz joulukonsertti klo 20.00

Liput 20€ hlö

Show & dinner 50 € henkilö

 

Lisäksi voitte valita aktiviteetteja, jotka sopivat juuri teidän tiimillenne. Olisiko teillä halua nauttia yhteisestä luontoretkestä kauniissa ympäristössä? Vai haluatteko ehkä rentoutua kylpylän lämpimissä altaissa ja saunoissa? Voitte myös nauttia hieronnasta ja hemmottelevista hoitohetkistä, jotka auttavat unohtamaan kiireet ja antavat aikaa keskittyä hetkeen.

Tutustu kattavaan aktiviteetteihimme linkin kautta https://spahotelrunni.fi/aktiviteetit/

Tutustu linkin kautta hyvinvointi palveluihimme https://spahotelrunni.fi/spa-ja-saunat/  ja https://spahotelrunni.fi/hemmottelu-ja-hyvinvointihoitola-hierontaa-perinnehoitoja-kosmetologisia-palveluita/

Pikkujoulut ovat aikaa, jolloin tiimityöntekijät voivat rentoutua ja nauttia yhteisestä ajasta. Spa Hotel Runni tarjoaa teille kaiken tarvittavan, jotta voitte luoda ikimuistoisia muistoja yhdessä ja ladata akkuja tulevaa vuotta varten.

Tutusta kattavaan ohjelmatarjontaamme linkin kautta https://spahotelrunni.fi/tapahtumakalenteri-tansseja-komiikkaa-konsertteja/

Ota yhteyttä meihin, niin räätälöimme juuri teidän yrityksellenne sopivan pikkujoulupaketin. Takaamme, että teidän pikkujoulunne Spa Hotel Runnissa ovat unohtumattomat ja täynnä joulun taikaa!

Varaukset

myyntipalvelu@spahotelrunni.fi