Syyslomalla kylpylään!

 

Syyslomalla kylpylään 296 €/2 vrk/huone. Lisävuorokaudet 100€/vrk/huone.

Tule syyslomalla kylpylään. Varaa oma lomasi nyt. Huoneita rajoitettu määrä.
Tarjous on voimassa ke-su 12-30.10.22

Majoitus kylpylähotellin tilavissa ja hyvin varustelluissa kahden hengen huoneissa sisältäen runsaan buffetaamiaisen, vapaan Kylpylä- ja saunaosaston käytön, Hydrohex virtuaalisen allasjumpan, savusaunan käytön sen ollessa avoinna yleisölle sekä pääsyliput ohjelmailtoina. Alle 10-vuotiaat majoittuvat veloituksetta lisävuoteessa. (lisävuode 45€/vrk 11-)

Aktiviteetit

Syyslomalla liikutaan yhdessä! Käytössäsi ovat liikuntasali (mölkky, petanque, tonkkumi, boccia), kuntoiluhuone, pingispöytä, polkupyörät, kanootit, soutuvene, kävelysauvat, tennis- ja lentopallokenttä.

Lasten leikkikenttä sijaitsee hotellirakennusten välissä ja leikkihuone toisessa kerroksessa hissin vieressä. Hotellin läheisyydessä on myös pururata. Riippusillan ylitettyäsi löydät laavun, jonka nuotiopaikalla voit nautiskella luonnon rauhasta. 

Ravintola ja Spa

Ravintolassa on tarjolla buffetlounas pe-la sekä à la carte– ja bistromenu. Viihdetarjontaan kuuluu karaoke, tapahtumaillat ja tanssiorkesterit. Asiakkaat voivat nauttia kahvia ja virkistäviä juomia aulabaarissa.

Hyvinvointihoitolamme tarjoaa palveluita hemmottelu- ja hyvinvointihoidoista perinnehoitoihin. Valikoimaan kuuluu mm. kasvo- ja käsihoidot, jäsenkorjaus, kuppaus ja erilaisia hierontoja.

Hemmottelua Pikkuisille!

Hoidon jälkeen yllätyslahja mukaan lastenhuoneen seinälle:)

RUNNIN PIKKU PRINSESSAN KÄSISPA  25 min.  25 €
6–12 v
Prinsessan kädet hellästi kuoritaan, kynnet siistitään & lakataan sekä mahd. koristellaan
esim. ”timanteilla”. Lopuksi hellä hieronta voiteella.

RUNNIN PIKKU PRINSESSAN /PRINSSIN JALKASPA  25 min 25 €
Pienet jalat saavat ruusukylvyn, kynsien siistimisen & lakkauksen sekä hellän hieronnan.

Tervetuloa Spa Hotel Runniin-Eletään parasta aikaa!