Viikonloppuna palataan ajassa taaksepäin ja uppoudutaan hetkeksi Runnin upeaan historiaan!

Runnin terveyskylpylän historia on ainutlaatuinen. Toistasataa vuotta sitten annetut hoidot kuppauksesta jäsenkorjaukseen ovat edelleen käytössämme, ja monet muut hoidot noudattelevat pohjimmiltaan samoja hyvinvoinnin lähtökohtia kuin ammoisina aikoinakin. Nykyisistäkin hoitopalveluista useat juontavat juurensa pitkälle historiaan vaikka hoito annetaan eri tavoin kuin ennenvanhaan. Esimerkkejä näistä ovat mm. kirkasvalohoito, Neurosonicin matalataajuuksiset sähköimpulssihoidot, turvehoidot, terveyskylvyt, suolahuone…

Hyvinvointipalveluiden lisäksi tutustutaan historiaan laajemminkin. Ohjelmassa on mm. Emäntien Woimistelua nurmikentällä, yhteislauluhetkiä, upeat Wanhan ajan Brunssit Kartanohotellilla jne. Koko ohjelma päivitetään kesäkuun aikana.

Viikonlopun tansseissakin palataan vuosikymmenien takaisin tunnelmiin. Rytmikkäistä tanssi-illoista vastaa Pasi Lipposen yhtye perjantaina ja lauantaina.

Pasi Lipposen yhtyeen ensimmäinen keikka oli tasan 50 vuotta sitten Runnilla. Nyt on aika juhlistaa miehen ikään päässyttä orkesteria ja orkesterin juhlatanssit alkuperäisellä kokoonpanolla tanssitaan Runnilla lauantaina. Tervetuloa mukaan!

Kartanohotellin ja kylpylähotellin majoitukset:

Puh 017 768 751 ja varaukset@spahotelrunni.fi

Ryhmävaraukset myyntipalvelu@spahotelrunni.fi