Tule virkistymään kaamosajan voimaannuttavalla lomalla! Ota rennosti ja nauti arkipäivien edullisesta hemmottelulomasta!

Arjen virkistysloma 240€/2vrk/2hlöä kylpylähotellin viihtyisissä ja tilavissa huoneissa. Kaamosaikaa kohti mennään kirkasvalohuoneen ja suolahuoneen voimaannuttamina sekä kylpylän ja liikkumisen iloista nauttien. Arkipäivien lomapaketti on voimassa ma-ke tai ti-to majoituksille ajalla 8.11.-16.12.2021 ja lisävuorokaudet edullisesti. Ei voimassa viikonloppuisin.

Virtuaalisen allasjumppa Hydrohex on lomalaisten käytössä aina kylpylän aukioloaikoina. Ajastetut ja myös muille avoimet tunnit löydät tästä https://spahotelrunni.fi/aktiviteetit/hydrohex/
Tiistaisin jumpataan Vuokko Nissisen ohjaamana VANHAN AJAN VESIJUMPPA klo 16:30 – 17:30 ja KUNTOJUMPPA JA VENYTTELY klo 18 – 19. Liput majoittujille 6€, ulkopuolisille + kylpylämaksu 15€ (21€).

Tutustu myös Neurosonicin palauttaviin, rentouttaviin ja kehoa aktivoiviin vaikutuksiin!  Henkilökuntamme ohjaa oikeanlaisen ohjelman valinnassa ja voit tutustua hoitomuotoon ennakkoon tästä .

Lämpimästi tervetuloa viihtymisen ja hyvinvoinnin lähteille!